Translate

2024/09/03

Nymåne i jungfrun

Nymånen i jungfrun, som inträffar idag kommer att göra det möjligt för oss att finjustera vår stämning i slutet av sommaren och se till att vi förbättrar våra liv med TLC (tender loving care). Eftersom jungfrun är en perfektionist kan vi vara kritiska mot oss själva. Om vi ​​inte är försiktiga kan osäkerheten öka. Istället för att vara självironerande måste vi se det goda i oss själva och notera dessa fantastiska egenskaper. Att ge oss själva den slapphet och positivitet vi ingjuter i våra närmaste kommer att vara avgörande. Den nya början vi letar efter är vår relation med oss ​​själva.

Nymånen i jungfrun hjälper oss att rena våra sinnen och hjärtan och leder oss att hitta vårt mest autentiska jag. Detta kan innebära att vi avgiftar våra liv av fysisk eller känslomässig röran, vilket visar sig i att släppa giftiga situationer för att få in bättre och hälsosammare dynamik. Eftersom Merkurius retrograda skuggperiod är i full växel fram till den 11 september kommer det att vara svårt att få saker att röra på sig och vi kan tvivla på oss själva. Att tro på oss själva och våra mål kommer inte att bli lätt. Det är vi som har nyckeln till att se till att våra drömmar tar fart. Oavsett hur gammal du är så är det absolut nödvändigt att leda med hjärtat och inte tänka för mycket. På så sätt är vi redo att ta oss an allt som kommer i vår väg.

Den spännande nyheten är att läkning kan inträffa om vi öppnar oss för det. Även om jungfrun är ett föränderligt tecken och vill ha förändring, kan vi ha bråttom och lämna oss själva mottagliga för häftiga känslomässiga frigörelser så ta tid att laga sår och inte skynda oss igenom processen. Växtvärk kan uppstå när vi transcenderar, så vi måste vara tillgängliga för oss själva. Vi gör trots allt vårt bästa, vilket i sig förtjänar ett erkännande.

Förvandling är möjlig men vi måste ta oss igenom de stadier som krävs för att förstå våra känslor. Att skingra negativa tankar kommer att vara utmanande men vi kan omfamna positiva känslor när vi förstärker vårt tänkesätt och accepterar hur fantastiska vi är som individer. Vi måste ta våra underbara egenskaper och äga dem. Att skapa en personlig bekräftelse till staten dagligen kommer att vara fördelaktigt. Dra inte undan för att äga din sagolikhet. Var extra smickrande om dig själv. Kom ihåg att du är allt det och mer.

Det viktigaste är att vi måste ha tålamod för oss själva när vi ger oss ut på denna resa. Jungfruns nymåne kommer att föra alla vibbar till framkanten av vårt medvetande och det är mycket. Därför är det viktigt att ansluta till naturen och den fysiska sfären för att dekomprimera. Jordningsövningar som att gå barfota på gräs kan få oss att känna oss starkare och stadigt anslutna till jorden. Det är också en bra tid för att träna andningstekniker för att lugna våra nerver, öppna fönstren för frisk luft, ta promenader i naturen, för att återuppliva bad eller duschar, meditera eller registrera dina känslor i det ögonblick de inträffar. Alla alternativ kan vara användbara. Välj något som låter och känns bra för dig.

Som du kan se kan allt hända under jungfruns nymåne; desto större anledning att låta dig gå med strömmen och se vad som händer. Du kommer att överraska dig själv genom att inte hålla tillbaka och låta ditt hjärta vägleda dig. Var snäll och medkännande med dig själv och andra för att nå dina mål och för att trivas under denna lunation. Om du kan, säg något trevligt till dig själv, upprepa det flera gånger, ge dig själv en stor kram.

En gång i månaden fräschar månen upp och återställer sin energi och startar sin cykel från början och vi upplever en nymåne. Lunationen är ett ögonblick då vi kan blåsa nytt liv i relationer, aktiviteter, projekt och strävanden. Vi kan kontrollera våra känslor och förstå våra visioner djupare, vilket leder oss in i de närmaste veckorna på en hög nivå. Det energiska skiftet är ett fantastiskt tillfälle att bedöma våra drömmar och sätta avsikter. Vi kan - och kommer att uppnå vad som helst under en nymåne med kosmos på vår sida.