Translate

2013/07/29

MÅNDAGS FÄRG = VIT

Varje dag styrs av en planet med särskilda magiska influenser. Måndag: Måne -fred, healing, omtänksamhet, psykisk medvetenhet.

Dagens färg är: Vit = Balans av alla färger: Andlig upplysning, rengöring, klärvoajans, healing, sanningssökande, renhet, oskuld, tydlighet och enhetlighet, gryning, rening, fred, sanning, skydd, andlighet, Generellt arbete, rengöring. Stöter bort negativitet, använd för att skapa fred, andlig styrka, sanning, renhet, helar känslor och ger skydd
OBS: Vit kan användas i stället för någon annan ljus färg, och är lämplig för alla ritualer.
I magi är vit färg på: lag, ordning och struktur. Vit magi helar och skyddar, och är ofta en kraft för rättvisa och heder.


MånstenÄr en sten för magi och mystik. En kristall med mycket feminina energier. Detta är gudinnans sten. 
Den skänker fridsam harmoni och utveckling på andliga planet. Tar bort rädsla o. ger trygghet, feminin energisten vid hormonell obalans. Har en lugnande energi som ger balans och harmoni. Inom healing används den för att stärka matsmältningen, motverka fetma och lindra hormonella sjukdomar. Månsten associeras med all sorts kärlek och tillskrivs skyddande egenskaper vid graviditet, barnafödsel och sjöfarande.

Månstenen hjälper män och kvinnor att ta fram sin feminina sida. Det receptiva och återspeglande i vårt psyke symboliseras av månstenen som hjälper oss förankra dessa kvalitéer i vardagen. Den hjälper oss att attrahera, absorbera och ta emot det vi behöver av den kosmiska mångfalden. 

Månstenen är särskilt effektiv mot sjukdomar hos kvinnor. Månen har ju i alla tider och kulturer varit förknippad med kvinnans fortplantningscykel. Därför är denna sten bra vid alla besvär kring detta, såväl kroppsliga som känslomässiga. Men den hjälper även män med hormoner och sköldkörtel. Den hjälper kroppens klocka att ställa om sig. 

Månsten drar till sig kärlek och hjälper till vid problem i relationer. Placera den under kudden för god sömn. Den är en skyddssten vid resor, speciellt resor över vatten. Den är för inre växt och styrka. Månsten är en kvinnlig sten och hjälper män (och kvinnor) att öppna upp sin kvinnliga sida. Den neutraliserar negativa känslor och ger frid och harmoni. 

En sten som är bra för skiftarbetare samt för personer som ständigt reser i jobbet och jobbar oregelbundna timmar eftersom månstenen hjälper kroppens klocka och ställa om sig. Bra för att dra till sig kärlek.

Lägg månstenar i hemmets mest omtyckta uppehållsrum för att minska dagens spänningar. En sten för skiftarbetare samt för personer som ständigt reser i jobbet och jobbar oregelbundna timmar eftersom månstenar hjälper kroppens klocka att ställa om sig. Bra för att dra till sig kärlek. Månstenar skyddar resenärer, särskilt de som färdas på natten eller till havs. 

I Indien kallas den för drömsten, och används för drömmar, frid och stillhet. Den skänker en mildare form av passion i kärlekssammanhang och kan ges som gåva till någon man älskar och vill beskydda. Månstenen tar fram den kvinnliga aspekten i både kvinnor och män. Den har kraften att avmaskera dina fiender, så att du ser vilka de verkligen är. Bär du månstenen som ring lockar den till dig själsfränder. Enligt en gammal grimoire skall man lägga månstenen i munnen en fullmånenatt för att se in i framtiden. 

Månstenen skimrar lika magiskt som månen själv och öppnar oss för de kosmiska hemligheterna. Sätter oss i kontakt med vår egen inre mångudinna - översteprästinna som ”bara vet”. Månstenen bär på feminina yin-energier, har koppling till natten, livmodern, brösten, skötet och det inre ögats visdom. Representerar skapandet av nytt liv och nya projekt, ökar vår känslighet och gör oss receptiva och öppna för vår inre visdom. Den är stillhet och vilsam väntan där vi kan ha full tillit till resultatet och att allt samverkar till det bästa. Balanserar vår inre man och kvinna.

Fysiskt bra vid menstruationssmärtor och klimakterieproblem. 

Affirmation:
Det lönar sig att vänta på speciella tillfällen (Blå månsten)
Chakra: Hjärta, Solar plexus och Navel



Månsten är en representant för gruppen fältspater, där ingår t ex också labradorit, spektrolit, bytownit och amazonit. Alla fältspater är halvhårda och väl lämpade för juvelslipning. Månstenen är trevlig att arbeta med, dock så är större sprickfria bitar relativt sällsynta. Mycket av materialet på marknaden idag kommer från Indien. Månsten är en variant av ortoklas är opalescent med blått el. vitt skimmer liknar månens sken, orsakas av ljusreflexion av inre strukturen. Den har fått sitt namn på grund av sin månlika lyster och sina milda pastellfärger. Den finns i persikofärg, stålgrå, crème och vit. Tunna lager ger vacker blå färg, tjocka ger vitt skimmer.
Månstenens magiska gåva till dig:


♥ Lägg den under kudden för att njuta av nattens gåvor, skuggorna och drömmarna.
♥ Associeras med modersenergi och öppnar upp för din feminina sida, och hjälper dig att förankra den i vardagen.
♥ Får dig att växa och lära känna ditt inre Jag.

♥ Skänker styrka så att du kan se helheten och klargöra dina mål, och utifrån det välja rätt väg.

♥ Skyddar ditt undermedvetna och drar till dig saker och ting i rätt ordning.

♥ Främjar den andliga kontakten och hjälper dig med relationsproblem genom att uppmuntra ditt innersta och låta dina hemligaste fantasier komma fram.
♥ Ger frid och harmoni, och sägs lindra negativa känslor gentemot modern.
♥ Skyddar vid resor, speciellt över vatten.

♥ Ingår i ritualerna: Kontakt med min skyddsande, tarotcirkeln, andekontakt, drömbudskap och möte med mitt Mån-Jag.

♥ Bra vid menssmärtor och klimakteriebesvär. 



Spell-A-Day
Vi bär alla saker som inte tjänar oss och bara förgiftar vår ande. Idag är det dags att rensa gifter ur sinnet och kroppen.
Drapera ett litet bord med en bit svart tyg. I centrum, placerar du visuella representationer av din last, de problem som håller dig fången. Placera dem sida vid sida, överlappande vid behov.När du gör det, upprepa följande: Jag gav dig min makt.

När du är klar med placeringen av objekten, observera dem för en stund, andas djupt och fokusera på de känslor dessa poster representerar. Ta sedan salt och gör en cirkel runt objekten, samtidigt som du säger: Du har ingen makt över mig längre.

När du är klar, observera objekt igen. Absorbera sanningen om din frihet. Andas djupt, andas ut alla gifter ur ditt system. Samla ihop tyget i hörnen och fäst bunten med ett rött snöre. Begrav det sen i jord.

102 kommentarer:

  1. ja det är sant, dr.oduduwa kastade också en spell på mina vägnar förra året och han tog mitt ex kärlek tillbaka till mig och vi gifte oss samma år och nu har jag och min man med vår lilla pojken lever lyckligt här i Sverige. snälla om du står inför svårigheter i ditt giftermål eller din fästman eller pojkvän bor du på grund av litet missförstånd och du vill ha honom eller henne tillbaka depiratly bara att kontakta dr.oduduwa för en svart magi spell som hjälper dig att få ditt hjärta önskan inom 24 timmar, han stavar arbeta snabbt och snabb. kontakta honom genom hans personliga e-postadress dr.oduduwaspellcaster @ gmail.com och jag lovar dig alla dina problem kommer att vara över. än er alla. lycka till. är mycket lycklig nu. dr.oduduwaspellcaster@gmail.com är en kraftfull och god svart magi spell caster.

    SvaraRadera
    Svar
    1. LÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
      Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
      Detta är saker DR Odion gör.
      HIV,
      CANCER,
      ASTMA,
      IMPOTENS,
      LÅG spermier,
      TORFTIGHET / infertilitet,
      Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

      Radera
    2. LÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
      Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
      Detta är saker DR Odion gör.
      HIV,
      CANCER,
      ASTMA,
      IMPOTENS,
      LÅG spermier,
      TORFTIGHET / infertilitet,
      Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

      Radera
    3. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Specialiserad i följande utrymme.

      (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
      (2) om du alltid har dåliga drömmar
      (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
      (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
      (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja din man
      (12) om du vill ha dina önskemål.
      (13) Graviditet för att bli barn
      (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
      (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
      Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Radera
    4. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Specialiserad i följande utrymme.

      (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
      (2) om du alltid har dåliga drömmar
      (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
      (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
      (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja din man
      (12) om du vill ha dina önskemål.
      (13) Graviditet för att bli barn
      (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
      (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
      Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Radera
    5. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Bindande trollformler
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Efter att ha varit i relation med honom i nio år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt gjorde jag lovar, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag hellre ska kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig att kasta en trollformel för att få honom tillbaka, men jag är den typen som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade spell caster via sin personliga e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, och han berättade för mig var det inga problem att allt kommer att bli bra förrän två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, det var runt 04:00. Min före detta kallade mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle komma tillbaka till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att alla som jag vet att har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och mäktiga spell caster, DR Oduduwa som hjälpt mig med mitt problem och vem är annorlunda än alla de falska sådana där ute och det är gratis, gör han inte betalt för pengarna, kan du bara visa uppskattning när det slutliga resultatet av förtrollningen. Vem som helst kan behöva hjälp av passet hjul, är kostnadsfritt hans arbete, är hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något som han trollformler för olika ändamål liknande (1) om du vill att ditt ex tillbaka. (2) om du alltid har mardrömmar. (3) du vill främjas på ditt kontor. (4) du vill ha kvinnor / män att springa efter dig. (5) om du vill ha ett barn. (6) du vill vara rik. (7) du vill knyta din make / maka att bli din för evigt. (8) Om du vill ha ekonomiskt stöd. (9) Herbal vård (10) Om du kan kunna tillfredsställa din fru kön önskan på grund av låg erraction. (11) Om din menstruation vägrar att komma ut den dagen det antar eller över flöden. (12) om ditt arbete vägrar att betala ditt folk på grund av dig ?. (13) lösa ett markfrågan och få tillbaka det. (14) har din familj Denny dig om din rätt? (15) Låt folk lyder mina ord och gör mitt som. (16) har du en låg spermier räknas? (17) Mål lösa kontakta honom med sin e-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera

  3. Hello Dr Edeki! You were my last hope and after all the spellcasters I tried before, you were my last chance, and you kept your promise! My wife wrote me such a touching letter last week! She wants to live with me and the kids again! I really feel I’m living again! Thank you for making all this possible!Visit his website on http://edekiherbalspellhome.bravesites.com you can also reach him on phone +2348135200383 email edekiherbalspellhome@hotmail.com
    Rose Vix. Australia

    SvaraRadera
  4. få ditt problem som ska lösas en gång för alla.Jag am
    vittnade om att han lever.
    (1) Om du behöver ditt ex tillbaka.
    (2) om du behöver ett botemedel mot HIV-sjukdom
    (3) Om du behöver för att bota sjukdomen huden
    (4) Om du behöver härda Ebola Warriors
    (5) Det är nödvändigt att bota sjukdomen av övervikt
    (6) Om du alltid har mardrömmar.
    (7) Vill du främjas på sitt kontor.
    (8) Vill du kvinnor / män att springa efter dig.
    (9) Om du vill ha ett barn.
    (10) Vill du bli rik.
    (11) som du vill länka din make / maka att vara
    din för evigt.
    (12) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (13) Hur du har fuskat och önskemål
    att återhämta sig pengar han förlorade.
    (14) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (15) om du vill skilja sig från sin make.
    (16) om du vill att dina önskemål beviljas.
    (17) för att skydda dina fyra händer fiende
    kontakt. kakutaspellz@gmail.com

    BABA Kakuta kan du ringa det här numret: +2348165915297

    SvaraRadera
  5. Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

    SvaraRadera
  6. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

    SvaraRadera
  7. At least i can say to the world that i have benefited from the powers of Dr.Ogudugu because through his help my broken relationship has been restored back and filled with love within 48 hours that i contacted Dr.Ogudugu. When i contacted Dr.Ogudugu i was not having an idea of what to expect but after proper explanation and i followed the instruction that Dr.Ogudugu gave and my relationship was reveal back, i guess whosoever that is in need for relationship help or any other problems can contact Dr.Ogudugu at any time through these detail: GREATOGUDUGU@GMAIL.COM or call +2348057266712.

    SvaraRadera
  8. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida:// http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

    SvaraRadera
  9. Jag är Dr Abiku kraftfull spell caster som kan lösa problemet inom 72 timmar eller som ditt fall kan visa sig vara. Jag har varit en hjul i över 29 år och mitt arbete talar mycket för mig. Du kan kontakta mig nedan eller kontakta mig via min privata e-post till drabikuspellhome@gmail.com
    Du går igenom denna situation NEDAN:
    (1) Gillar du ditt ex?
    (2) Är du alltid har mardrömmar?
    (3) Vill du främjas på din arbetsplats?
    (4) Vill du kvinnor / män som kör efter dig?
    (5) vill ha ett barn av era?
    (6) Vill du bli rik?
    (7) Vill du att din make / maka att bli din för evigt?
    (8) Behöver ekonomiskt stöd?
    (9) Vill du återställa förlorade pengar?
    (10) Vill du stoppa din skilsmässa?
    (11) Vill du ha en skilsmässa?
    (12) Vill du alla dina vill beviljas av någon?
    (13) stavnings tänka en graviditet barn behöver?
    (14) Är du svårt att vinna ett fall i domstol?
    (15) Vill du stoppa ditt äktenskap eller förhållande eller att bryta.
    (16) Vill du gifta dig med din partner så snart som möjligt?

    Återigen, är min e-postadress drabikuspellhome@gmail.com

    Kontakta mig omedelbart till alla dina problem och lösa situationen inom 3days.
    DR. Abiku ...

    SvaraRadera
  10. Efter några dagar av gråt eftersom min älskare har lämnat mig, jag bestämde mig för att hålla mig upptagen genom att gå igenom internet för lite hjälp, detta var den period som jag såg några positiva kommentarer om denna underbara spell caster kallas Dr.Adodo som jag kontaktas via hans uppgifter och han försäkrade mig att allt skulle bli bra inom 48 timmar. Jag är så glad att berätta folk som inom 18 timmar att Dr.Adodo berättade att han har kastat den stava min älskare ringde mig och bad mig att förlåta honom. Detta är den bästa och snabb resultat jag någonsin har sett i hela mitt liv, och jag vill i världen att dra nytta av denna kraftfulla spell caster kallas Dr.Adodo det är därför jag kommer att råda någon i behov av bättre sätt att få det kärlek dem i termer av relation eller äktenskap att kontakta Dr.Adodo via dessa uppgifter nedan mobil +1 (661) 704 3225 eller via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller logga in på http://www.adodospelltemple.com

    SvaraRadera
  11. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  12. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  13. Mitt namn är Lena, jag vill ta tillfället i akt att tacka min stora läkare som verkligen gjort mitt liv en angenäm dag. Denna stora man DR IREDIA tog min make tillbaka till mig, jag hade tre underbara barn för min make. Ungefär fyra år sedan, har jag och min man varit i ett gräl med en annan tills han slutligen lämnade mig för en kvinna. Jag kände mitt liv var över och mina barn trodde att de skulle aldrig se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen, men jag kunde inte kontrollera smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag var verkligen kär i min make. Varje dag och natt jag tänker på honom och alltid önskar att han skulle komma tillbaka till mig, tills en dag träffade jag en god vän till mig som var också i en situation som mig men hennes problem var hennes ex-pojkvän som hon hade en oönskad graviditet för och hennes pojkvän vägrade att ta ansvar och dumpade henne. Hon berättade att gruvan var en liten väska och att jag inte skulle oroa sig för det alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mina problem och hon gav mig denna stora man e-postadress. jag tvivla om den här mannen var lösningen, så jag kontaktade denne store man och han berättade vad de ska göra och jag gärning dem alla, berättade han för mig att vänta för bara två dagar och att min man kommer krypande på sina knäfaller att tigga för min förlåtelse så jag troget gjorde vad denne store man bad mig att göra och för att efter två dagar jag knackade på dörren, i min stora förvånad jag såg honom på hans knäböjer och jag var mållös, när han såg mig, allt han gjorde grät och bad mig om förlåtelse, från den dagen, alla smärtor och sorger i mitt hjärta flög iväg, sedan jag och min man och våra underbara barn är glada och vi lever som en familj. Det är därför jag vill säga ett stort tack till DR IREDIA för hans hjälp. Denna stora man fick mig att förstå att det inte finns något problem på jorden som inte har någon lösning så vänligen om du vet att du har samma problem eller problem som är liknande, kommer jag råda dig att komma direkt till denna stora man. Kontakta honom med denna e-post (drirediaherbalhome@gmail.com) han är där för att hjälpa dig.

    SvaraRadera
  14. Jag är vid namn Amanda mer från USA, jag vill ta tillfället i akt att tacka den stora DR Paul för att hjälpa att få min Ex man tillbaka till mig, jag har varit i stora smärtor tills den dagen jag kontaktade DR Paul han gjutna en kärlek stava för mig och berättade att vänta för bara 48 timmar att min Ex man kommer att kalla mig och jag gjorde enligt instruktionerna till mig av honom och överraskande , i 48 timmar, min före detta make verkligen kallade mig och började ursäkt för allt han hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden i dag eftersom DR Paul har gjort ett fantastiskt gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela vittnesbörd om du vill gärna kontakta DR Paul och om du vet att du stöter på samma villkor, besöka honom idag av kontakta honom via denna giltig e-postadress: salvationlovespell@gmail.com

    SvaraRadera


  15. i am giving this testimony cos l am happy My name is mrs. Lara Mark from Houston,taxes.i never believed in love spells or magic until i met this spell caster once. when i went to Africa in July this year on a business summit. i ment a man called dr. UKO.He is powerful he could help you cast a spells to bring back my love’s gone,misbehaving lover looking for some one to love you, bring back lost money and magic money spell or spell for a good job.i’m now happy & a living testimony cos the man i had wanted to marry left me 3 weeks before our wedding and my life was upside down cos our relationship has been on for 2 years… i really loved him, but his mother was against me and he had no good paying job. so when i met this spell caster, i told him what happened and explained the situation of things to him..at first i was undecided,skeptical and doubtful, but i just gave it a try. and in 6 days when i returned to taxes, my boyfriend (is now my husband ) he called me by himself and came to me apologizing that everything had been settled with his mom and family and he got a new job interview so we should get married..i didn’t believe it cos the spell caster only asked for my name and my boyfriends name and all i wanted him to do… well we are happily married now and we are expecting our little kid,and my husband also got a new job and our lives became much better. in case anyone needs the spell caster for some help, email address ukospelltemple@yahoo.com Great UKO i thank you very much thank you in 1000000 times.. if not you i would have been losted and wasted thank you. please make sure you contact him for any financial difficulties okay.. What a powerful man such as Dr UKO.. he is so much powerful..\\ email him for any difficulties.. ukospelltemple@yahoo.com or his website: ukospelltemple.wixsite.com/mysite

    SvaraRadera
  16. Jag tror aldrig på kärlek trollformler tills jag träffade en vän till min som berättade allt om DR.otutu som tog sin ex-pojkvän tillbaka, även när hon berättade jag inte tro henne eftersom jag trodde att hon ville också samma falska stava hjul att ta bort mina pengar. Även om jag gav henne chansen att förklara allt hon har att berätta om DR.otutu, sa jag till henne att det finns många bedragare som vill ta våra pengar och jag kommer aldrig att falla offer för dem, även om min fästmö som förmodar att gifta sig mig i några månader från nu lämnade mig jag kommer att vänta tålmodigt på en annan kille om jag älskade honom så mycket. Hon berättade för mig att detta DR är inte en falsk att han är verklig och han har hjälpt många människor att få sina nära och kära tillbaka, då jag frågar henne hur denna stavnings arbete och vad är de krav som jag måste göra innan han kan kasta kärlekstrollformler på mig? Hon berättade för mig att jag skulle mailade honom på drotutuhealinghome@hotmail.com och jag ska tala om för honom vad jag vill. jag verkligen mailade honom och sa till honom att jag behöver min ex kille tillbaka jag sa till honom att det var min vän som riktar mig till honom, varför jag tvivla sitt arbete? Han sade att hans arbete är 100% säker och garantera att ingen någonsin har kommit till sitt tempel och även förbli densamma. Jag blev mållös på hans ord han säger till mig och en tanke kom till mig att hur detta dr känner till alla de saker som vi diskuterade tidigare. sade han innan han kan börja på min situation, att jag måste ha tro och tillit på honom och lämna andra spell caster och vänta tålmodigt på sin egen att om jag kan säga göra allt detta jag kommer att få min älskare tillbaka i 72hours. Jag sa okej jag tror och lovar att arbeta med dig ensam, då han gav mig ett formulär att fylla som jag gjorde och skicka den till honom med mina bilder också och även bilder av min ex-älskare. svarade han mig i 30 minuter senare och berättade att hans gudar behöver några objekt att kasta spell på mig och mitt problem är mycket lätt om jag kan ge dessa objekt. sedan när jag frågar honom, hur kan jag få dessa objekt och hur kan jag skicka den till honom för gjutning av kärlek stava, berättade han för mig att jag inte skulle oroa sig, att det finns en tom säljare här i sitt eget land som kan få objekten för mig. Då frågar jag honom hur mycket kommer det att kosta mig att köpa alla dessa objekt? han berättade för mig som jag skickar till honom med fullt förtroende, efter en timme senare ringde han mig och berättade att mitt problem har lösts att jag skulle vänta 72hours som min kärlek kommer att be efter mig som jag gjorde enligt hans ord, när det handlade om 6:00 de närmaste tre dagarna mitt ex kallade mig om är hemma som han vill se mig omgående. Jag sade till honom hoppas allt är väl han sade ja då jag sa till honom att han kan komma, kom min ex killen tillbaka till mig och han bad om förlåtelse att han visste vad kom över honom. just nu är så glad att jag har återfå min älskare tillbaka och vi planerar för vårt bröllop som kommer upp snart, jag kallade dr och tacka honom mycket och fråga honom vad ska jag göra för honom som en uppskattning, berättade han för mig jag ska glömma och hålla mina pengar att han inte är ute efter pengar utan för att hjälpa människor som också behöver hjälp ute allt han behöver mig att göra är att ge fler vittnesmål om honom så att människor där ute som behöver hjälp bör kontakta honom också som är varför är här i dag för att ge mitt vittnesbörd. kan din bra herre fortsätta att välsigna honom och ge honom mer lång livslängd välstånd och visdom. detta är dr e-postadress drotutuhealinghome@hotmail.com o du kan också WhatsApp honom genom hans nummer +2349051417394

    SvaraRadera
  17. WOW!! This is the most wonderful thing i have ever experienced. I visited a forum here on the internet on the 20 APRIL 2016, and i saw a marvelous testimony of this great spell caster called DR Papa written by Tracie Aldana from United States on the forum. I never believed it, because have never heard anything about spells before. No body would have been able to convince me about spells not until DR Papa did a marvelous work for me that restored my marriage of 4 years by getting back my divorced wife just as i read on the internet. I was truly shocked when my wife knelt down pleading for forgiveness to accept her back. I am really short of words to use to show my appreciation to DR Papa. For his a God sent to me and my entire family for divine restoration of marriage. Here is his email if you need any kind of help greatpapakoffytemple@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Mitt namn är Anna Fernadez. Av respekt för dig och dina trollformler jag måste göra detta vittnesbörd vet alla. Jag har varit i andra spell hjul utan att se något resultat. Jag ville bara jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa från dig. Min före detta make var borta i ett år och jag gick överallt och andra spell hjul för hjälp men inget resultat förrän min vän presentera mig till Dr. Isikolo Efter kärlek stava gjordes, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans pass arbetat underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag ska för att ge honom, jag var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen brist på ord och glad, du är en Gud sände till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som är ute efter en riktig stavnings caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kallar honom +2348133261196.

    SvaraRadera
  19. Maria lassron

    En fantastisk vittnesmål på en spell caster som tog min make tillbaka till mig, är mitt namn Eric Gomez, jag bor i Los Angeles CA. och jag lyckligt gift med en härlig och omtänksam man, med två barn, inträffade ett mycket stort problem i min familj sju månader sedan, mellan mig och min make så fruktansvärt att han tog ärendet till domstol för en skilsmässa han sade att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskar mig längre så han packade ut ur mitt hus och gjorde mig och mina barn passerade svår smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta och han bekräftade att han har gjort sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, som jag var på väg hem från jobbet, jag träffade en gammal vän till mig som frågade min make så jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min make tillbaka, är att besöka en stavnings hjul, eftersom det verkligen har arbetat för henne också så jag aldrig trott på stava, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Sedan gav hon mig e-postadressen stavnings caster som hon besökte. (Drisaachelpcenter@gmail.com} Så nästa morgon, jag skickade ett mail till den adress hon gav till mig, och stavnings caster försäkrade mig att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag vad ett fantastiskt uttalande !! jag aldrig trott, så han talade med mig, och berättade allt som jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så överraskande, min make som inte kalla mig för det gångna sju {7} månader, gav mig en uppmaning att informera mig om att han skulle komma tillbaka så fantastiskt !! Så det var hur han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag, och för smärta han orsakat mig och mina barn. från den dagen, var vår relation nu starkare än hur det var innan, genom hjälp av ett pass caster. om du har några problem kontakt Dr Isaac, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig. Så tack vare Dr Isaac för att föra tillbaka min make, och inneburit stora glädje till min familj en gång again.{drisaachelpcenter@gmail.com}, tack ..

    SvaraRadera
  20. få problem att lösa en gång för all.i är
    levande bevis på det.
    (1) Om du behöver ditt ex tillbaka.
    (2) Om du behöver botemedel mot HIV sjukdom
    (3) om du behöver härda hudsjukdom
    (4) om du behöver härda ebolavirus.
    (5) om du behöver botövervikt sjukdom
    (6) om du alltid har mardrömmar.
    (7) Du vill främjas på kontoret.
    (8) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (9) Om du vill ha ett barn.
    (10) Du vill bli rik.
    (11) som du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (12) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (13) Hur du blivit lurad och du vill
    att återhämta sig du förlorat pengar.
    (14) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (15) om du vill skilja dig från din make.
    (16) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
    (17) för att skydda ditt barn fyra händer fiende
    kontakta. kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  21. Jag vill använda detta medium för att berätta för världen om Doctor Kakuta som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stava, mitt ex och jag var med missförstånd som ledde till vårt uppbrott men jag gick att be henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag gick jag känner alltid djupare i smärta och ångest eftersom hon alltid gå ut på mig och vill inte lyssna på vad jag har att säga men jag trogen dag som jag var surfar jag kom uppstod ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var mer än mitt och ändå Doktor Kakuta hjälpte henne med sin spell så jag var glad och även kontaktat läkare Kakuta för att få hjälp via e-post och sedan berättade för honom min berättelse men det enda han sa var att jag kommer att torka du slita med min stavnings så tur för mig allt vill väl precis som han lovade och just nu har jag fått min fästman tillbaka och vi båda lever lyckligt. det finns inget Doctor Kakuta kan inte göra med är stava och precis som lovar mig själv jag kommer att hålla vittna på internet om hur doktor Kakuta hjälpte me.Are problemet större än min eller mindre jag ger dig 100% garanti för att doktor Kakuta kommer att sätta ett slut på det med sin kraftfulla stava, kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    1. få ditt ex VÄN TILLBAKA.
    2. VINNANDE lotterier.
    3. barnafödande.
    4. bryta GENERATION KURS.
    5. FÅ AV JOBB.
    6. främjande av sysselsättning.
    7. PENGAR stava.
    8. andligt skydd.
    9. HERBAL CARE.
    10. SKÖNHET stava.
    11. Om du vill ta TILL DIN sent en

    kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  22. Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

    SvaraRadera
  23. If you need to hack into any database, delete record, improve credit score, spy on whatsapp, text, phone, emails, as long as it's hack contact jack @v ia Email :: hackanydatabase@gmail.com Whats-App ::+27786114613 he is great, you won't be disappointed, cheap and fast, he saved my relationship Tell him Loya

    SvaraRadera
  24. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    och hans mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  25. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: +2348133261196

    SvaraRadera
  26. Jag hade tvivel om trollformler efter att ha köpt många trollformler som aldrig arbetat och aldrig faktiskt beslutat att köpa ett pass igen. Jag har provat olika hjul .. Några av dem svarade aldrig mig efter att jag betalat och var uppenbara bedragare, några riktigt kasta en trollformel men av någon anledning inte fungerade. Då jag såg en översyn i ett forum med någon som nämnde som hade resultat med Dr. Azuka. Trots misstankar som hade verkade verklig plats, så jag gav honom ett sista försök trollformler. Det är förmodligen det bästa beslutet jag någonsin gjort i mitt liv eftersom det fungerade och min make kom med mig. Om du letar efter en bra hjul utseende ytterligare, Dr. Azuka träffar alla andra perioder, tro mig! Dr. Azuka Tack för din hjälp. Du kan kontakta Dr. Azuka via e-post: Azukaspelltemple11@yahoo.com kan också kontakta honom via hans telefonnummer 2347012903795.

    SvaraRadera
  27. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

    SvaraRadera
  28. Mitt namn är Jessica Luis, och jag bas i Kanada ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr ISIKOLO, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, bota cancer och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr ISIKOLO e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än innan Dr ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin stava hjul för att lösa alla dina problem för dig. Prova Hög isikolosolutionhome@gmail.com helst, kan han vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    SvaraRadera
  29. Nu när jag fick min man tillbaka det skulle vara orättvist om jag inte delar min erfarenhet för hela världen om hur jag fick honom back.That är därför jag är här i dag för att låta världen veta att det finns verkliga befogenheter i stavnings gjutning som DR ISIKOLO har visat mig genom att föra glädje och lycka till min relation och min familj på bara 2 dagar efter jag fick honom kontaktas. Jag har aldrig trott på någon av dessa saker tills jag lossade min pojkvän, jag krävs hjälp tills jag hittade isikolosolutionhome@gmail.com En stor spell caster, som kastade en kärlek stava för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka i två dagar efter förtrollningen har gjutits. två dagar senare, ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har kallat mig för senaste 4 månader nu, och gjorde en ursäkt för hjärtat paus, och berättade att han är redo att bli min rygg ben tills resten av sitt liv med me.Dr ISIKOLO släppte honom att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa hur mycket vi har dela tillsammans. Som jag skriver detta vittnesmål just nu är jag mest lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Så det är därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd hela universe.All tack går till Dr ISIKOLO för överdriven arbete som han har gjort för mig. Nedan e-postadressen i situation du genomgår en hjärt paus, och jag garanterar hela universum som han har gjort min för mig, kommer han definitivt att hjälpa någon som tar tid att få honom kontaktas. isikolosolutionhome@gmail.com hans nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  30. I read some testimonies about a spell caster and a herbalist name Dr.Yaya on how he has helped lots of people in bringing back their ex lovers within 48 hours, and curing people with his herbal medicine. Sincerely I was just thinking if that was real and if this man could really help bring back my wife and kids whom I love so much. I decided to contact him because I love my family very much and we have been apart for a couple of months I really missed them so much, I have tried all other means to get them back but couldn't. I contacted Dr.Yaya and he told me that my family will come back to me in the next 48 hours, i was not suprised because i have seen a lot of testimonies.. and after 48 hours My family was back to me again.As I`m writing this testimony right now I`m the most happiest man on earth and me and my family are living a happilly and our love is now stronger than how it were even before our break up.All thanks goes to Dr.Yaya for the excessive work that he has done for me by helping me to get back with my family. I would like to drop Dr.Yaya mail address and hope you see this testimony and contact him if you have any problem that you really want to solve so badly contact him by His mail: yayaperfecthome@yahoo.com, or visit him via web sit:yayaperfecthome.wixsite.com/dr-yaya


    I read some testimonies about a spell caster and a herbalist name Dr.Yaya on how he has helped lots of people in bringing back their ex lovers within 48 hours, and curing people with his herbal medicine. Sincerely I was just thinking if that was real and if this man could really help bring back my wife and kids whom I love so much. I decided to contact him because I love my family very much and we have been apart for a couple of months I really missed them so much, I have tried all other means to get them back but couldn't. I contacted Dr.Yaya and he told me that my family will come back to me in the next 48 hours, i was not suprised because i have seen a lot of testimonies.. and after 48 hours My family was back to me again.As I`m writing this testimony right now I`m the most happiest man on earth and me and my family are living a happilly and our love is now stronger than how it were even before our break up.All thanks goes to Dr.Yaya for the excessive work that he has done for me by helping me to get back with my family. I would like to drop Dr.Yaya mail address and hope you see this testimony and contact him if you have any problem that you really want to solve so badly contact him by His mail: yayaperfecthome@yahoo.com, or visit him via web sit:yayaperfecthome.wixsite.com/dr-yaya

    SvaraRadera
  31. Jag visste aldrig människor fortfarande har befogenheter och göra saker att hända på detta sätt. Jag kommer från Sverige, min make Henry Scot lämnade mig för en annan kvinna för 2 år, ända sedan dess har mitt liv har fyllts med smärtor sorg och hjärta paus eftersom jag hade två döttrar och en son för honom, en vän till mig Stephanie berättade hon såg några vittnesbörd om denna stora Doctor Isikolo kontakt (isikolosolutionhome@gmail.com) att han kan föra min make tillbaka till mig inom några få dagar och jag skratta och sa att jag är inte intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig, hon har hört den stora prästen för min räkning, och till min stora förvåning efter tre dagar min make ringde mig för första gången efter 2 år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde mig passera. Jag kan fortfarande inte tro det, eftersom det är mycket otroligt, det är bara alltför verkliga att vara äkta. Tack Dr ISIKOLO för att föra tillbaka min make och även till min underbara vän STEPHANIE som medlat för min räkning, för vem som helst som kan behöva hjälp av denna stora präst här är den e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) visningar tack och läsare, så jag önskar er all framgång

    SvaraRadera
  32. Jag är här för att vittna vad denna stora trollkarl har gjort för mig. Jag har aldrig trott på spellcasting, även när jag var frestad att prova det .. min man och jag har haft en hel del problem att leva tillsammans, han alltid kommer inte att göra mig glad för att han har förälskat sig i en annan kvinna utanför vårt äktenskap, gjorde jag allt för att se till att min man lämnar denna kvinna, men ju mer jag pratar med honom gör mig mer ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa, eftersom jag inte längre vård. Så med all denna smärta och ångest, beslutade jag att kontakta caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. Denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som har förtrollad av någon magi, så jag sa att jag skulle göra alla normala saker igen. Han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning förtrollningen helt förändrat min make kom han ursäktade säga hur han behandlade mig att han inte själv, verkligen tacka DR. Isikolo föra tillbaka min man Jag vill att alla ska kontakta för dem som har problem med frågan om äktenskap och problemet med relationen som kommer att lösa för dig. Din e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    Och ditt mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  33. LÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
    Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
    Detta är saker DR Odion gör.
    HIV,
    CANCER,
    ASTMA,
    IMPOTENS,
    LÅG spermier,
    TORFTIGHET / infertilitet,
    Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

    SvaraRadera
  34. LÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
    Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
    Detta är saker DR Odion gör.
    HIV,
    CANCER,
    ASTMA,
    IMPOTENS,
    LÅG spermier,
    TORFTIGHET / infertilitet,
    Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

    SvaraRadera
  35. Jag är här för att vittna vad denna stora trollkarl har gjort för mig. Jag har aldrig trott på spellcasting, även när jag var frestad att prova det .. min man och jag har haft en hel del problem att leva tillsammans, han alltid kommer inte att göra mig glad för att han har förälskat sig i en annan kvinna utanför vårt äktenskap, gjorde jag allt för att se till att min man lämnar denna kvinna, men ju mer jag pratar med honom gör mig mer ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa, eftersom jag inte längre vård. Så med all denna smärta och ångest, beslutade jag att kontakta caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. Denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som har förtrollad av någon magi, så jag sa att jag skulle göra alla normala saker igen. Han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning förtrollningen helt förändrat min make kom han ursäktade säga hur han behandlade mig att han inte själv, verkligen tacka DR. Isikolo föra tillbaka min man Jag vill att alla ska kontakta för dem som har problem med frågan om äktenskap och problemet med relationen som kommer att lösa för dig. Din e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    Och ditt mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  36. Jag är fru Danila från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för var och en. Jag var gift med min make John Smith, jag älskar honom så mycket vi har varit gifta i 5 år nu med två barn. när han gick för en semester till Frankrike han menade en dam, berättade han för mig att han inte längre är intresserade av äktenskapet längre och sa att vi skulle gå för skilsmässa. Jag var så förvirrad och söker för hjälp, jag vet inte vad jag ska göra tills jag träffade min vän miss Edwina som berättade som gav mig lösningen på mitt problem. hon berättade för mig att inte oroa sig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presentera mig för en man som heter Dr ISIKOLO som förhäxat hennes ex och föra honom tillbaka till henne efter 24hrs.I kontaktade honom att hjälpa mig att få tillbaka min make och han ber mig att inte oroa sig för att de gudar hans Fram fäder kommer att kämpa för mig. Han berättade med 24 timmar kommer han att återförenas mig och min make tillsammans. Efter två dagars min make ringde och berättade att han kommer tillbaka till sökt ut saker med mig, var jag överraskning när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad denna stora spell caster gjorde för mig och min make, är hans kontakt adress: isikolosolutionhome@gmail.com. Han är den bästa spell caster på internet så långt e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Tack än en gång far, kommer jag att fortsätta att dela din goda arbete så länge jag lever och jag kommer råd alla i samma situation som att försöka see.email adress nedan isikolosolutionhome@gmail.com och hans telefon cotact är +2348133261196.

    SvaraRadera
  37. God dag var och en, jag är Albert Richard från Vancouver Kanada. Jag har varit i smärtor ända sedan min fru lämnade mig, så denna trogen dag när jag var på nätet jag kom så småningom över några olika vittnesmål om detta spell caster Dr.prince, om hur han har hjälpt så många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, jag fick övertygad om alla vittnesmål och omedelbart hans namn är Dr ISIKOLO jag kontaktade honom via hans e-postadress på (isikolosolutionhome@gmail.com) eftersom jag var helt desperat att få min fru tillbaka. Liv utan min fru var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag tänkte magi kan vara lösningen. Efter att ha diskuterat upplösning med Dr prins, han berättade att han var på väg att återställa mitt äktenskap tillbaka. Jag kände att han faktiskt kommer att göra min fru att återvända hem och han gjorde! Det är fantastiskt vad denna stora spell caster har gjort för mig, är hans hjälp ovärderliga! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr.prince han gör sitt jobb så bra han är organiserad och mycket funktionell, jag tror att han är den bästa spell caster jag kan räkna med när det gäller alla typer av pass, var jag golv att hans pass fungerade. Han åtgärda följande problem över hela världen på (1) Få din älskare eller make tillbaka (2) Sjukdom och sjukdom spell (3) Visa stava (4) Pengar spell (5) Lång livslängd spell (6) Välstånd spell (7 ) Skydds spell (8) Arbets spell (9) Att bli en manager spell (10) Werewolfe spell (11) Få din bluff pengarna tillbaka (12) Familjer med stavnings (13) Graviditet spell (14) Freedom spell (15) kärlek stava (16 ) försvinnande spell (17) lånpass (18) Framgång eller passera spell (19) Äktenskap spell (20) lotteri / lotto vinna. Du kan kontakta Dr.prince sant sin e-post på (isikolosolutionhome@gmail.com) du kan också ringa eller WhatsApp honom sann hans telefonnummer på (+2348133261196).

    SvaraRadera
  38. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

    SvaraRadera
  39. Mitt liv förstördes när min make skickade mig packning, efter 13 år har vi varit tillsammans. Jag var förlorad och hjälplös efter att ha försökt så många sätt att få min man tillbaka till mig. En dag på jobbet, jag distraherad, utan att veta att min chef ringde mig, så han satt och frågade vad det handlade om, sa jag till honom och han log och sa att det var inga problem. Jag förstod aldrig vad han menade med det var inga problem att få tillbaka min make, sade han att han använde ett pass för att få tillbaka sin fru när hon lämnade honom för en annan man, och nu är de tillsammans till datum och ursprungligen jag blev chockad att höra något från min chef. Han gav mig en e-postadress i DR Odion, som hjälpte honom att få hans fru tillbaka, jag trodde aldrig att detta skulle fungera, men jag hade inget val kommer i kontakt med talesätt som jag få gjort, och han bad om min information och att min make var kunna föreslå att kasta honom passet och jag skickade honom detaljerna, men efter två dagar, ringde min mamma mig att min make gällande att han vill ha mig tillbaka, jag aldrig trott, eftersom det var bara en dröm och jag var tvungen att rusa iväg till min mors rum och till min stora förvåning, stod på knä min man ber mig om förlåtelse att han vill att jag och barnet hemma, när jag gav DR Odion ett samtal om plötslig förändring av min man och han gjorde klart för mig att min man att älska mig fram till slutet av världen, att han aldrig kommer att lämna för en annan kvinna. Nu mig och min man är tillbaka tillsammans och började göra roliga saker som han inte har gjort förut, gör han mig glad och göra vad den är tänkt att göra som en man utan tjat. Vänligen om du behöver hjälp av något slag behöver kontakta DR Odion för att få hjälp. Hans e-post är (drodion60@yandex.com) eller ring +2347057623144 OR +2349060503921.

    SvaraRadera
  40. Min uppskattning går till den stora spell caster som har fört tillbaka min make. Det hände när jag kom över olika vittnesmål och uppskattningar andel om den här mannen som heter Dr ISIKOLO här på internet om hur han kastade trollformler för att återförena trasiga relationer, vinnande lotto för olika människor över hela världen. Då bestämde jag mig för att samla är kontakt för mig att nå ut till honom, eftersom jag också möta några problem med min man och det har rivit vår relation isär. så jag gjorde det med motvilja och jag fick ett positivt resultat som var precis allt som en magisk för mig, att jag såg min man kallar min mobiltelefon igen för första gången på 2 år ber för oss att ha ett datum och reda ut saker och ting . nu som jag talar vi är lyckligare än någonsin tidigare. Det är därför jag också tar till Internet för att dela med hela världen mitt vittnesbörd och även att publicera om de goda verk av stor man som Herren serverar vi har använt för att vända min situation runt. och även till dem som har liknande problem på bruten relation, vinnande lotto, fördröja förlossningen, och fördröjnings jobb befordran för att få honom kontaktas på hans direkta e isikolosolutionhome@gmail.com eller via mobilnummer (+2348133261196)

    SvaraRadera
  41. Jag är hör att ge vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min make tillbaka, vi fick gifta i mer än 9 år och har två barn. saker går bra med oss ​​och vi är alltid glada. tills en dag min man började bete sig på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var mycket förvirrad av hur han behandlar mig och barnen. senare samma månad han inte kom hem igen och han kallade mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad jag har gjort för fel för att förtjäna allt detta från honom, är allt han sade att han vill ha en skilsmässa att han hatar mig och göra inte vill se mig igen i hans liv, jag var galen och också frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av byte av min make. Jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom mitt liv är ofullständig. Jag sa till min syster och hon berättade att kontakta en spell caster hon vet år sedan, jag tror aldrig i allt detta spell gjutning av en sak. Jag bara vill prova om något kommer att komma ut av det. Hon gav mig kontakt mannen jag kontakta honom och förklara allt för honom, berättade mannen för mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon använder en kärleks voodoo stava på min man som är varför han hatar mig och även vill att vi ska skiljas. då han berättade för mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en spell på honom som gör honom tillbaka till mig och barnen, kast han förtrollningen och efter en vecka min man ringde mig och han berättade för mig att jag skulle förlåta honom, började han att be om ursäkt på telefon och sade att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer för honom att han lämnade mig.
    så glad att Dr omosun kast ut förtrollningen och tillbaka min man tillbaka till sin normala igen i dag, mig och min familj är nu glad igen. Tack Dr omosun för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit något i dag om inte för din stora spell. Jag vill att ni mina vänner som passerar genom alla den här typen av kärlek problem att få tillbaka sin make, maka eller fd pojkvän och flickvän att kontakta dromosunhealinghome@gmail.com. och du kommer att se att problemet kommer att lösas utan dröjsmål. han berättade att han specialiserat sig på att lösa andra problem, bland annat följande:
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) som du vill ska främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (7) Om du vill att bota hiv aids
    kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
    problem på Dromosunhealinghome@gmail.com
    Tack sir dr, du är min bästa vän och min far.

    SvaraRadera
  42. Jag har lärt mig så många sätt att visa uppskattning till Dr.Ogudugu för att hjälpa till med att återförena mig själv och min älskare som lämnade mig för nästan två veckor sedan, men jag tror att genom det här medlet kommer jag att kunna låta fler människor veta om Dr.Ogudugu. Utan att slösa mycket tid har jag bestämt att jag kommer att skriva ner Dr.Ogudugu kontaktuppgifter som är via e-post: greatogudugu@gmail.com. Om jag fick min älskare tillbaka genom dessa detaljer, lita på mig kan många människor fortfarande rädda det där förhållandet bara om de tror och kontaktar Dr.Ogudugu genom hans detalj. Webbplats: http://greatdrogudugusolutiontemple.webs.com/

    SvaraRadera
  43. Jag är mycket överraskad för den mirakulösa erfarenheten och underverk av Dr, ADE som har spritt sig på Internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpt människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare, jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika Folk hur han hjälper till med att få tillbaka ex-älskare jag var djupt kär i min flickvän och han var med mig men plötsligt bröt han en dag med mig. Jag försökte allt men ingenting tycktes träna, jag trodde att det skulle vara över för evigt. Jag trodde aldrig på stavar men jag var så desperat jag trodde jag inte fick något annat att förlora. Jag började leta efter olika stavhjul och hittade äntligen "Great ADE Temple" som hjälpt mig genom processen och så småningom fick jag min flickvän tillbaka och vi är så glada tillsammans. Jag är så tacksam mot honom. Om du någonsin behöver en stavningskrock som kan få dig ex tillbaka, kontakta då honom på [adespelltemple@gmail.com] och hans telefonnummer är +2348148487280.

    SvaraRadera
  44. Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter ett års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    SvaraRadera
  45. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    SvaraRadera
  46. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    SvaraRadera
  47. Je me nomme corine âgée de 32 ans j'habite dans le 59139 wattignies .
    J'étais en relation avec mon homme il y a de cela 4 ans et tout allait bien entre nous deux puis à cause d'une autre femme il s'est séparé de moi depuis plus de 5 mois . J'avais pris par tout les moyens pour essayer de le récupéré mais hélas ! je n'ai fais que gaspiller mes sous.Mais par la grâce de dieu l'une de mes amies avait eut ce genre de problème et dont elle a eut satisfaction par le biais d'un ... nommé ishaou au premier abord lorsqu'elle m'avait parlé de ce puissant je croyais que c’était encore rien que des gaspillages et pour cela j'avais des doutes et ne savais m'engager ou pas.

    Mais au fur des jours vu ma situation elle insiste a ce que j'aille faire au moins la connaissance de ce puissant en question et c'est comme cela que je suis heureuse aujourd'hui en vous parlant.c'est à dire mon homme en question était revenu en une durée de 7jours tout en s'excusant et jusqu'à aujourd'hui et me suggéré a ce qu'on se marie le plus tot possible.je ne me plein même pas et nous nous aimons plus d'avantage. La bonne nouvelle est que actuellement je suis même enceinte de 2 mois. Sincèrement je n'arrive pas a y Croire a mes yeux qu'il existe encore des personnes aussi terrible , sérieux et honnête dans ce monde, et il me la ramené, c'est un miracle. Je ne sais pas de quelle magie il est doté mais tout s'est fait en moins d'une semaines. Vous pouvez le contacter sur:

    son adresse émail : maitreishaou@hotmail.com ou appelé le directement sur whatsapp numéro téléphone 00229 97 03 76 69

    son site internet: www.grand-maitre-ishaou-13.webself.net

    SvaraRadera
  48. Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
    liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
    lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
    var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
    känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
    en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
    ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
    tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
    människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
    älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
    bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
    jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
    och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
    vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
    hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
    mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
    tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
    bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
    kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
    problem för honom. På bara 48hours, min man kom
    tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
    gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
    och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
    han är en underbar människa ... Om du har ett problem
    och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
    alla dina problem för dig. Försök Hög
    Adespelltemple@gmail.com helst, kan jag vara svaret på
    dina problem. Här är hans kontakt:
    Adespelltemple@gmail.com eller ring honom eller whats-
    app på 2348148487280.

    SvaraRadera
  49. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida
    denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min
    ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade
    mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre
    månader, Men när jag träffade en vän som introducerade
    mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracles of Great
    Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade
    om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och
    också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag.
    Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var
    jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några
    biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver
    göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex man
    ringde mig i telefon och sa förlåt för att bo mig och
    barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde
    mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag
    uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA
    Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör ..
    tack tack till Dr Ade du Kan kontakta Dr Ade genom
    denna Email, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller
    Whatsapp honom på +2348148487280.

    SvaraRadera
  50. Jag heter wanda loftis jag bor i norge och jag är lycklig
    Gift med en härlig och omtänksam make, med tre barn. en
    Mycket stort problem inträffade i min familj ett år
    Sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han
    Tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han
    Ville aldrig stanna med mig igen, och att han
    Älskade mig inte längre. Så han lämnade
    Hus och fick mig och mina barn att gå igenom
    Svåra smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom
    Tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta, och han
    Bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han
    Ville aldrig se mig igen.
    Så på en kväll, som jag kom tillbaka från jobbet, jag
    Träffade en gammal vän av min som frågade min man. Så jag
    Förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att
    Enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavning
    Caster, för att det verkligen har fungerat för henne också. Så jag
    Trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än
    Att följa hennes råd. Då gav hon mig e-postmeddelandet
    Adress till stavningsklipparen DR ISIKOLO som hon besökte.
    (Isikolosolutionhome@gmail.com)
    Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon
    Gav mig och stavningskastaren försäkrade mig om att jag vill
    Få min man tillbaka inom två dagar. Vad en fantastisk
    påstående!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig,
    Och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan
    Nästa morgon, så förvånansvärt min man som inte ringde
    Mig under det senaste året och fyra månader, ringde mig till
    Informera mig om att han kommer tillbaka. Så underbart!!
    Så det var så han kom tillbaka samma dag med
    Mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för hans
    Misstag, och för smärtan han orsakade mig och mina
    barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu
    Starkare än nu före det, med hjälp av a
    Stavning caster.
    Så, jag kommer att råda dig där ute för att vänligen besöka detsamma
    Hemsida (isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196), om du
    Är i något sådant tillstånd, eller du har några problem
    Relaterade till att "ta tillbaka din ex. Inte bara det han kan
    hjälpa .
    1) Få marknadsföring i allt du gör.
    2) Tjäna bra pengar.
    3) Framgång i affärer.
    4) andliga problem.
    5) vinna domstolsfall
    6) Letar efter en bra man.
    7) söker jobb.
    8) vill ha kontroll över ditt äktenskap.
    9) vill lockas till människor.
    10) du har blivit scammed och du behöver pengarna tillbaka.
    11) du har jobbat utan kampanj.
    (12) Om du har symtom på sjukdom som hiv / aids.
    (13) Du har graviditetsproblem med barn

    (14) Om du har problem med din livmoder vill du ha barn.
    Isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  51. jag vill vittna om en stor stavningskrock som hjälper mig att få min man tillbaka med sin stavning, min man lämnade mig för sex månader sedan med våra barn och lovar att aldrig komma tillbaka och jag började se honom med en annan kvinna så mitt hjärta var trasigt och jag var deprimerad så jag var tvungen att hitta ett sätt att få honom tillbaka. jag gick online och letade efter en bra stavningskastare och jag såg olika inlägg och kommenterade den här stora Dr Adodo om hur han hjälper dem att återställa sitt förhållande så jag var nöjd med det jag såg så jag kontaktade honom så han lovar mig bra resultat och jag gjorde vad han ber mig göra sedan efter två dagar kom min man tillbaka och bad om förlåtelse, nu är vi tillsammans i en fred. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kan du kontakta Dr Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com du kan också nå honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  52. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr ISIKOLO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig för bra 7 mounths. Är Nicole med namn från USA. Trots att jag har munnar över hela kroppen, räcker det inte med att tacka Dr ISIKOLO för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har varit i smärta och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr ISIKOLO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när Dr ISIKOLO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta him.isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
    Lösningar för de följande problemen, kontakta honom så bra.
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska dras till dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Stoppar mardrömmar / nattskräck
    (7) Du vill vara extremt rik.
    (8) Du vill knyta din partner för att vara din för evigt.
    (9) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (10) Har du blivit scammed och du vill återhämta dina förlorade pengar.
    (11) Om du vill stoppa din skilsmässa.
    (12) Om du vill skilja din man.
    (13) Om du vill ha dina önskemål.
    (14) Graviditet stava för att bli gravid baby
    (15) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett hur vilket stadium
    (16) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  53. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  54. God dag, alla jag heter Phillip Nancy från USA, jag har denna stora möjlighet att dela detta vittnesbörd om hur jag får botemedel mot min HIV, för tre år sedan var jag HIV-positiv så jag lider av det jag gjorde en sak eller ordern för att få botemedel var det väldigt bra för det så jag var på min forskning på internet Jag såg ett vittnesbörd om en ung man om hur dr.midnight hjälper honom att få en botad för HIV med sin växtmedicin Jag var överraskad och jag gör det tror inte jag sa okej, låt mig prova honom, jag kontaktar honom på sin e-postadress och han gav mig instruktioner och jag följer det han berättade för mig vad jag ska göra och det gjorde jag, efter en vecka skickade han mig medicinen sant DHL, berättade han för mig hur man använder det och jag gjorde exakt hur han instruerade mig att använda den, efter två veckor berättade han för mig att jag skulle gå för test, jag gjorde det, och se, jag var HIV "negativ" är så tacksam Doktor, nu är glad med min man och två barn jag vill använda denna möjlighet att säga detta, snälla om du har den här typen av sjukdom som heter HIV, vill jag du att kontakta honom på är email; (dr.midnight5@gmail.com) eller whatsapp honom på +2347037137208 på +2347037137208 och han kan också hjälpa dig att få ett botemedel mot HPV, HERPES, CANCER, sjukdom och han kan bota dig från någon form av sjukdomar med sin växtbaserade medicin. Allt du behöver göra är att tro på honom. tack min Dr, gud välsigne dig ...

    SvaraRadera
  55. Hej killar, Hur får du din ex älskare tillbaka snabbt.
    Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tiden av besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com,
    du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348133261196
    Rebecca, 26 år, Sverige

    SvaraRadera
  56. TACK PÅ Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
    Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskastare som tog min fru tillbaka till mig. Jag heter Daniel Green, jag bor i Storbritannien och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett mycket stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för en skilsmässa. Hon sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte.{drajisafespellcaster@gmail.com}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskastaren försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna, ringde mig att han skulle komma tillbaka. Så fantastiskt !! Så det var så hon kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Ajisafe spellcaster. Så.
    Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

    Han specialiserar sig också i de följande problemen;

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Om du vill ha ett barn.
    (4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
    (5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

    återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  57. TACK PÅ Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) FÖR ATT LÖS MIG PROBLEMER
    Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min fru tillbaka till mig .. Jag heter Vanessa, jag bor i Argentina, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam fru med två barn. Ett stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min fru. så hemskt att hon tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att hon aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur mitt hus och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min fru. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min fru tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Därefter gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte.{isikolosolutionhome@gmail.com}. Så nästa morgon skickade jag ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min fru tillbaka nästa dag. Vad ett fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig att han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min fru som inte ringde mig under de senaste sju {7} månaderna ringde mig till att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så hon kom tillbaka samma dag med mycket kärlek och glädje och hon bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskaster DR Isikolo spellcaster.
    Så om du befinner dig i ett liknande problem eller någon form av problem kan du också kontakta honom via hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ringa eller whatsapp honom direktlinjen +2348133261196

    Han specialiserar sig också i de följande problemen;

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Om du vill ha ett barn.
    (4) om du har någon sjukdom (H I V / AIDS), (CANCER) eller någon sjukdom
    (5) om du är döv och blind och du vill se och höra igen.

    återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  58. Hej, är här för att vittna om vad den här fantastiska stavaren Dr ISIKOLO har gjort för mig. Mitt namn är Kateri Aiyana, bildar Australien. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta meddelande men efter 9 års äktenskap och nästan förlorade min man på grund av att inte kunna få ett barn, svår endometrios och skanning fick jag veta att IVF var det enda alternativet. Det var något vi inte hade råd med och hade nästan gett upphov till hopp om att bli föräldrar. En vän till mig rekommenderade profeten ISIKOLO och övertalade mig att kontakta honom, han gjorde ett andligt genombrott för att jag skulle bli gravid, inom tre veckor var jag gravid (naturligtvis !!!) och födde tvillingar en pojke och en tjej i september. Jag skriver det här meddelandet för de kvinnor som står på det stadium jag var på, deprimerad utan ljus vid tunnelens ände. ge profeten Abulele ett försök att hjälpa dig att lösa ditt problem, och jag försäkrar att du får samma framgång som jag har haft. Här är hans e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har problem med anknytning till äktenskapsproblem och problem eller hälsoproblem som han kommer att lösa det för dig.
    du kan whatsApp via: +2348133261196
    email: isikolosolutionhome@gmail.com.

    SvaraRadera
  59. Uppdelning eller skilsmässa är inte en lösning på dina äktenskapsproblem !!!! isikolosolutionhome@gmail.com !!! är säkert det bästa, och hans resultat är 100% garanti.
    Min man är hemma nu och vi lever med glädje tillsammans som en bra familj och jag tackar den kraftfulla stavningskastern. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela med mig av min historia på internet, att det fortfarande finns bra stavhjul och DR ISIKOLO, är en av de goda stavarna som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, My Äg nu älskar mig mer än innan jag är så lycklig och min man har avbrutit skilsmässan med hjälp av DR ISIKOLLO och vi tillbringade julhelgen tillsammans. Om du behöver en stavningskastare som kan stava en stavning som verkligen fungerar snabbt, föreslår jag dig, "," KONTAKTA Via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com! Du kan också ringa honom +2348133261196

    SvaraRadera
  60. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och
    barnet lider en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningsdrinkare Dr Isikolo på denna adress isikolosolutionhome@gmail.com han har hjälpt en kvinna att återvända till sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade en stavning på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar att jag ska få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. Tack
    för Dr Isikolo. Hans Whatsapp nummer +2348133261196 Email:
    isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  61. MÅSTE LÄSAS:

    Jag heter Sandra am från Los Angeles, jag är här för att vittna om det stora arbetet med en stor stavningskrock som hjälpt mig med alla mina problem idag är glad på grund av honom började det hela 2001 jag var gift med en man som hette Johan Smith från Storbritannien, Han blir trött på mig efter 11 års äktenskap och det finns inget barn och saker var svåra för oss, ekonomiskt var vi inte okej, och min man söker skilsmässa bara för att leva mig ensam och möta livet, jag bad till Gud att få honom tillbaka till 2012 när jag träffade en vän som ledde mig till Dr Ogundele en stavningskastare som hjälpt henne med sina egna problem, uppmuntrade jag mig själv och kontaktade honom, det första han sa var att mina problem är över sedan jag har kontaktat honom för hjälp. Jag tror på honom och frågar honom vad jag ska göra nu, han berättade vad jag ska göra och han sa att min man kommer tillbaka till mig och bad på knä på 24 timmar. Det var efter 11 års skilsmässa, överraskande efter hans arbete, min man kom och bad på hans knän, jag accepterade honom snabbt och informerade Dr Ogundele om det, han sa att han skulle ställa pengar för mig också, för att min familj skulle gynnas ekonomiskt och jag arbetade med honom efter 48 timmar överallt jag gå folk gynna mig och mitt företag gick framåt för det bästa, nu är jag glad och glad att informera världen om att detta är den mest kraftfulla man jag har träffat någonstans i världen, han har lösningen på något slags problem du har, han är inte pengar medveten han hjälper till och väntar tills du är ok innan du förväntar dig hans uppskattning, så mina bröder och syster om du är i någon situation och behöver hjälp med att få råd, bör du kontakta Dr Ogundele idag och lösa dina problem. Här är hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com och hans mobil: +27638836445 för dig som behöver hjälp och för dem som vill tacka honom för mig för det bra arbetet.

    SvaraRadera
  62. Jag vill dela mitt vittnesbörd om hur jag kunde få tillbaka min man runt 19 december 2017 med hjälp av Dr Isikolo. Min man lämnade mig i över 1 år och gick vidare med en annan kvinna och jag kunde inte fortsätta med mitt liv på grund av den kärlek jag har för honom. Jag såg förra månaden ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolole hjälpa någon med kärleksspell, så jag tror aldrig på det utan bara måste pröva min tro som jag gjorde, och jag kontaktade honom på den här e-postadressen: drhaberlespelltemple@gmail.com eller isikolosolutionhome@gmail.com och han berättade för mig vad jag behöver göra , och efter 2 dagar fick jag ett samtal från min man som frågade mig att komma tillbaka till honom, det var som en dröm för mig, jag är så glad nu när vi är tillsammans igen. Tack till Dr Isikolo och jag kommer att rådgöra någon som behöver hjälp med att kontakta honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller SMS honom via Whats-app nummer: +2348133261196.

    SvaraRadera
  63. Hur jag fick min ex-man tillbaka ...........

    Jag heter Stephanie med namn. Greetings till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har avslagits av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och barnet lidit. en dag när jag läste igenom webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningskista på denna adress isikolosolutionhome@gmail.com, har hjälpt en kvinna att återvända till sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade en stavning på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 36 timmar att jag kommer att få min man tillbaka. jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka, bara 19 timmar efter att han ringde till att han har slutfört stava, min man ringde mig att han var trött på livet utan mig och hans barn, idag lever vi gärna, tack till Dr Isikolo, för jag är nu nöjd med min man ..... Hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp nummer: +2348133261196

    SvaraRadera
  64. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  65. Bra artikel! Jag hoppas det hjälper många människor där ute.

    Fix ditt äktenskap och förhållande efter en uppbrott eller skilsmässa, 100% garanti Kärlek stavar från Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) ..! Ett mycket stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte. Jag skickade ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut med hjälp av en stavningskastare. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta Dr Isikolo, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Emaila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com WHATSAPP eller ring honom: +2348133261196

    SvaraRadera
  66. TACK TO DR ISIKOLO FÖR ATT HJÄLPA MIG SPARA MIN RELATIONSHIP. God dag, jag heter Birgitta och bor i Norge. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv med hjälp av Dr.Ere har givit mig genom att hjälpa mig att få min skilsmässa make tillbaka med sin magiska kraft och kärlek stava. Jag var gift i 5 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr ISIKOLO email (isikolosolutionhome@gmail.com) på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han kommer att hjälpa mig med min situation och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. han började ber mig att förlåta honom att han är mycket ledsen för allt, jag blev verkligen förvånad och var också glad, så det var så jag förlåter honom och nu lever vi tillsammans lyckligt än någonsin tidigare och han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min nutid. Jag är verkligen nöjd med mitt äktenskap, vilken stor fest. tack DR ISIKOLO som hjälpt mycket, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller lägga till honom på whatsapp hans telefonnummer är +2348133261196.

    SvaraRadera
  67. Jag heter Kimberly Maria, jag är väldigt glad idag för att dela detta vittnesbörd på grund av att Dr Kola har gjort för mig. Jag är från Förenta staterna, jag vill snabbt skriva på en kraftfull kärleksförstärkare som hjälpte mig när jag hade ett missförstånd med min man som leder till skilsmässa, kontaktade jag den här kraftfulla stavningsknappen för hjälp och han hjälpte mig faktiskt utan springer iväg med mina pengar. Jag följer det steg han frågar och inom 48 timmar min man ringde mig och var ivrig efter min förlåtelse och att han ville ha mer än att ha mig i sina armar för alltid. Jag är fylld av så mycket glädje och glädje som jag hittade Dr. Kola, jag hoppas att du alla här kommer att hitta detta vittnesbörd om mig och få din man tillbaka på bara 48 timmar. Han gjorde ett perfekt arbete för mig. Jag är så glad och upphetsad, för som jag skriver detta vittnesbörd är min man galet kär i mig igen. Om det finns någon kropp där ute som har svårigheter och behöver hjälp, vänligen kontakta Dr. Kola på hans email dr.kolaspiritualhome@gmail.com och han är redo att hjälpa dig oavsett situation, här är hans giltiga email: dr. kolaspiritualhome@gmail.com eller via whatsapp +16313154480

    1) bli främjad i allt du gör.
    2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
    3) uppnå framgång i affärer.
    4) andliga problem.
    5) vinna domstolsfall
    6) Leta efter din livspartner.
    7) få ett välbetalt jobb.
    8) få kontroll över ditt äktenskap.
    9) få fördel och få attraktion från människor.
    10) få tillbaka förlorade pengar.
    (11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
    (12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.
    (13) Stava för att stoppa en skilsmässa
    hans email en gång adressen igen är (dr.kolaspiritualhome@gmail.com kontakta honom för allt ditt andliga problem) eller via whatsapp +16313154480

    SvaraRadera
  68. Hej, jag är Condilla Vincent Efter att ha varit i relation till Anthony i åratal bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag frågade honom allt, jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag föredrar att kontakta en stavning som skulle kunna hjälpa mig att stava för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett relationsproblem skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med relationen, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpte mig med mitt eget problem. email: Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med relationen, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpte mig med mitt eget problem. email: takutaegbedie@gmail.com du kan maila honom eller ringa +15715709537 om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) Kärlek spel
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsroller
    5) Stavningstypning
    6) Breakup Spells
    7) Bevis en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad i din Office / Lottery Spell
    9) Vill du tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en permanent lösning
    via takutaegbedie@gmail.com eller ring +15715709537

    SvaraRadera
  69. UNDERBAR:

    Wooow, jag är Gloria Meyers, jag vill dela min livshistoria till världen om hur jag fick min man, framför allt jag fick min lycka tillbaka, jag menade en annons av en Dr Saheed på internet om hur han hjälper en kvinna att få hennes pojkvän tillbaka och också läka henne av hennes sjukdom, så jag måste kontakta honom för att hjälpa mig att återställa mitt äktenskap, min man lämnade mig i 17 års äktenskap, eftersom hans familj och vänner inte gillar mig, och de ber honom att få en annan kvinna, men när jag kontaktar Dr Saheed för hjälp berättade han för mig att han skulle slappna av att han skulle hjälpa mig, dr Saheed tog tillbaka min man som lämnade mig i 17 år på bara 24 timmar, det här är en kraftfull stava jag aldrig sett någonting som detta i mitt liv tog han tillbaka min man till mig på bara 24 timmar och berättade för mig att jag ska ha mitt eget barn, idag har jag en 1 årig baby, den här mannen är bra, jag sa till honom att jag kommer att dela med sig av hans goda arbeta till världen även på radiostationer, om någon behöver hjälp och vill kontakta honom, kan du nå honom via: Email: saheedtempleof solution@gmail.com, Direktsamtal och Viber Chat: +27638836445.

    SvaraRadera
  70. living with HIV for the past three years,it has been hell to me and I have tried all possible means to get cure but all to no avail, luckily for me one day as i was browsing through the Internet searching for remedy on HIV/AIDS, and i saw comment of people talking about how Dr osaze oshoregbemhe cured them,so I contacted him base on the testimonies i have been seeing about him on the internet, he told me how he will get me cured and all that i need to do to get cured which i obliged to him, I made the purchased for the herbal cure for HIV from him and he send it to me and the instructions on how am to be using it.
    after using his herbal medicine which he send to me for a period of 21 days as he has instructed, i went for check up at the hospital behold i was now tested negative and i have gotten my life back, All thanks to you Dr osaze oshoregbemhe for curing me of this deadly diseases (HIV) with his herbal cure. I have also read alot about him having herbal cure to all manners of diseases and infection such as follows ,HERPES.HEPATITIS,DIABETES,EPILEPSY,FIBROID,PILE,LOVE SPELL,LOW SPERM COUNT,CANCER OF ALL KIND... He's a good God fearing man... CONTACT HIM ON EMAIL oshoregbemhehealinghome@gmail.com or call +2349053289227
    FOR YOUR CURE TODAY . GOOD LUCK TO YOU ALL .

    Mack William

    SvaraRadera
  71. Hej jag heter LEO MEG från england jag vet
    en stavningskastare
    som hjälpte mig när jag hade problem med
    min fru om du
    behöver rätt plats för att lösa dina problem
    kontakta
    Kahuna har rätt
    val. han är en
    stor man som har kastat stavar med
    år av
    erfarenhet. han kastade stavar för olika
    ändamål som
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtskydd
    (10) Om du kan uppfylla din fru
    sex önskan på grund
    till låg erraktion.
    (11) om din menstruation vägrar att komma
    ut dagen det
    anta eller överflöden.
    (12) om ditt arbete vägrar att betala dina, människor
    på grund av dig?
    (13) lösa en markfråga och få tillbaka den.
    (14) Gjorde din familj Denny dig av din
    höger?
    (15) Låt folk lyda mina ord och göra mina
    som.
    (16) Har du ett lågt spermierantal?
    (17) Fall lösa E.T.C
    fritt att kontakta honom på
    kahunahelp@yahoo.com, ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp
    berätta för honom vad du behöver vara salva.

    SvaraRadera
  72. Jag vill vittna om en stavningskastare som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap efter att min man nästan skiljt mig för en annan kvinna, är glad idag att vi båda är tillsammans igen tack vare Dr.Excel, den stora stavningskastaren, kontakta Dr.Excel på hans mobilnummer eller lägg till honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 E-post Excellovespell@hotmail.com

    SvaraRadera
  73. Jag heter Sonia Stevens, jag vill dela ett vittnesbörd om Dr BEN som hjälpte mig .. Jag vill informera allmänheten om hur jag blev botad från (HERPES SIMPLEX VIRUS) av Dr BEN, jag besökte olika sjukhus men de gav mig en lista över droger som Famvir, Zovirax och Valtrex vilket är väldigt dyrt att behandla symptomen och aldrig botade mig. Jag surfar via Internet och söker efter botemedel på HERPES och jag såg kommentarer från människor som pratade om hur Dr BEN botade dem. när jag kontaktade honom gav han mig hopp och skickade en växtbaserad medicin till mig som jag tog i bara 2 veckor och det fungerade allvarligt för mig, min HERPES-resultat blev negativ. Jag är så glad som jag delar detta vittnesbörd.Till dig alla som tycker att HERPES inte är botas, det är en stor lögn och skandall från sjukhuset för att sälja dyra droger. kontakta Doc Ben och bli botad från denna sjukdom. Du kan nå honom nu idag via denna email: drbenharbalhome@gmail.com eller whatsapp: +22893464014. Han botar också hiv och andra sjukdomar
    Här är min email: soniastevens1995@gmail.com

    SvaraRadera
  74. Min man lämnade till Nederländerna förra sex månaderna och därefter vägrade han att komma hem jag ringde och jag ringde och han fortsatte då direkt jag hade något nytt fel någonstans jag letade efter hjälp från vertikalt till horisontellt och ändå till ingen nytta. Jag grät och grät men hon kom inte tillbaka till mig. den 21 september tog jag upp min dator för att få förslag form var som helst så jag kan då kom jag över isikolosolutionhome@gmail.com men för att säga det faktum att jag ville göra någonting för att få min fru tillbaka, har jag fortfarande tvivel på att detta kan fungera för att jag inte tror på overtro. Svaret jag fick var slående att min man hade blivit spellbound av en annan kvinna. Jag skrek hjälp men han sa inte oroa sig. Detta är vad jag borde göra och jag gjorde. till min största överraskning 48 timmar klockan den 23 september ringde min man och han grät till mig och inte veta vad jag ska göra jag byter in i tårar men med glädje. så jag kommer att använda det här mediet för att uppmana varje enskild själ med problem av något slag, försök och kontakta det här e-postmeddelandet. isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196 Great DR ISIKOLO ÄR EN PROBLEMLÖSNING.

    SvaraRadera
  75. Jag heter Cabrera Ochoa Manuel, Utan respekt för dig och dina stavar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex fru var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Mudodo Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans stavar fungerade underverk och min fru är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! hon kom plötsligt tillbaka med blommor och sa att jag skulle förlåta henne, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min fru knepade och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera ryggen. Jag är verkligen kortfattad av ord och glad, du är en Gud skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad man igen. Tack så mycket Dr Mudodo För alla som letar efter en riktig stavningskastare, kontakta Dr Mudodo på Mudodospelltemple@gmail.com eller ring / dra honom på +1 (306) 993-9253.

    SvaraRadera
  76. Jag läste en kommentar online av en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar sann kärlek (make), bara två dagar kontaktar hon Dr.Oduduwa spellcaster för att få tillbaka ex-pojkvän med magisk kärleksstavning Dr.Oduduwa eftersom jag har goda positiva avsikter att saker kommer att fungera för mig också, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar mirakel, tecken och underverk. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra att få tillbaka sina förlorade kärleksrelationer och ändra brutna äktenskap. Jag hade mycket tur att ha denna Oduduwa e-postadress jag kom över oduduwa email kontakt på en blogginlägg kommentar som detta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). Idag är jag väldigt glad att berätta med glädje till världen ... det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en stavning för min räkning för att återställa min ex-make, mitt äktenskap återställs efter så många år av skilsmässa. Jag var gift med Ambrose, min man i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi bröt upp före 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med fina gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att bli dålig längre ... jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid.
    Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen Oduduwa gudar använde honom så mycket för att hjälpa mänskligheten. Jag var först med rädsla för tvivel eftersom jag kontaktade några andra spellcasters online men ingen kunde hjälpa mig tills jag träffade Oduduwa och jag gav honom ett försök och Oduduwa är en man av hans ord, det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång inom sju dagar av kärleksstavningsprocedurer.
    Dr.Oduduwa har också förmåga och magiska stavningskraften att lösa följande förhållandeproblem;
    * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
    * Stava charm att skilja din kärlekspartner
    * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
    * Love Spells Win-Back Ex älskare
    * Framgång och främjande magisk stavning
    * Lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDD HÖG
    * förbannelse upplösning
    * andlig rensning
    * Fruktbarhet magi - FRUKTER AV KVINNOR
    * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
    Internet hjälper verkligen mycket med bra information för att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    kontakta Dr.Oduduwa via sin personliga adress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  77. Jag visste aldrig att stavar är riktiga, jag trodde att de var alla skam och falska tills jag träffades med excel! jag heter crystal reagan jag vill vittna om handlingarna av en stavningsman som hjälper till med att föra min ex pojkvän tillbaka till mig med sin kärleksspell, vi bröt upp för månader sedan och jag hade gett upp visste jag att han aldrig kommer att komma tillbaka för att han är fick flirtens frihet som han vill men allt som slutar när jag träffade detta excel här i Lund gjorde han denna kärlek stavning och rolig kom min pojkvän tillbaka och slutar misshandla så allt tack vare Excel. Jag kommer att släppa sin kontakt för att han är riktig! E-post excellovespell@hotmail.com ring honom +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  78. Jag är så glad att saker och ting äntligen har fungerat mellan mig och min pojkvän! Jag heter Sanita från Scania och det kommer gärna att meddela världen om Dr.Excel lösningen på dina relationer problem, min pojkvän lämnade mig för en annan tjej på sin arbetsplats då kontaktade jag en stavningskast som heter Excel på e-post: Excellovespell@gmail.com och inom 48 timmar var allt mitt problem borta för att han kom tillbaka till mig och bad om ursäkt för att söka förlåtelse. Du kan också ringa till DrExcel +1 (859) 429 1007 hemsida http://excellovespell.website2.me/

    SvaraRadera
  79. An amazing testimony on on how i conceive, also cure from fibroid, i wonder why people still don't believe that roots and herbs are very essential and fruitful in different aspect, especially when you can't conceive and bear children. I am a living witness because I tried all I could to be pregnant but all to no avail, on this faithful day, i decided to check the net for updates on healthy living and i came across testimonies of lot of women who Priest Babaka has helped with his native herbs to conceive. i decided to put a try because this has been my greatest problem in life so I emailed Priest Babaka, and he told me what to do which i did, after which he sent me some roots and herbs syrup and gave me step by step guild lines on how and when to have sex with my man. I missed my menstrual flow within a short period of taking it, and the doctor confirmed that I am pregnant. I am very glad to tell the world that I just put to bed a bouncing baby boy last week. Contact Priest Babaka for your own testimony via Email: babaka.wolf@gmail.com Or Facebook at priestly.babaka

    SvaraRadera
  80. I have been casting spells for many years and I have helped many people, I might be able to help you too. I am honest, and I genuinely care for all the clients who choose me to cast a spell for them.


    If you have any questions about Love, Money, curse, protection, bad luck, divorce, court cases, or about me please call or email me. I really want you to feel comfortable before moving forward with any spells, or other services. I will take the time to explain things to you and provide you with honest advice, to what is best for your situation. I will not pressure you into having a spell cast, I will leave that decision up to you, and when or if you decide to move forward, I might be able to help you.
    I will respect your Privacy. I will not seek to obtain any of your personal information beyond what you might voluntarily offer and all information you might give me including emails, phone numbers and photos will remain private and confidential.
    I perform my Rituals only at night between the hours of 0.00 - 0.59 (South African time) lasting 1 hour but of course, this depends on the nature of the ritual, some rituals might take hours and can also become necessary to be performed at specials places like; flowing streams, cemeteries and other places dictated by the gods.
    I do not want anyone to be under any illusions about my spells and its numerous rituals. Real and effective Voodoo is no child's play, it is expensive because, after the rituals, I will have to destroy all the materials involved by fire and the ashes scattered over a flowing stream or river.
    You will get what you seek.But please understand this might take a lot of time and that individual results may vary. contact +27663492930, greatogudugu@gmail.com

    Herbal cure for Following DISEASES,this is not scam is 100% Real.

    -HPV
    -DIABETES
    -PENIS ENLARGEMENT AND WEAK ERECTION
    -VIRGINA PROBLEM
    -WHOOPING COUGH
    - HEPATITIS B
    -FORDYCE SPOT
    -COLD SORE
    -ALS
    -LOWER RESPIRATORY INFECTION
    -LOW SPERM COUNT
    -MRSA(METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
    -ZIKA VIRUS
    -HIV
    -STROKE
    -IMPOTENCE
    -PILE
    -HYPERTENSION
    -LOW SPERM COUNT
    -MENOPAUSE DISEASE
    -ASTHMA
    -CANCER
    -BARENESS/INFERTILITY
    -PCOS
    -SHINGLES
    -VIRAL HEPATITIS/HEPATITIS B
    -FIBROID
    -ASTHMA
    -SICKLE CELL
    -TINNITUS
    -BARENESS/INFERTILITY
    -DIARRHEA and so on...

    SvaraRadera
  81. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    SvaraRadera
  82. Vänner glad mig, jag är så mycket lycklig idag !!! Det är därför jag ger detta stora tack till Dr.oje. Jag har lider av hiv / aids för de senaste sex åren
    (6) år har jag spenderat mycket pengar på att få droger från sjukhusen för att hålla mig frisk, jag försökte allt möjligt att få mig att bota, men jag
    kunde inte få någon lösning! tills jag bestämde mig för att prova naturläkemedel. Det var så jag kom i kontakt med denna stora örtläkare i en onlineforskning, jag kontaktade honom och efter att jag tog växtmedicinen som han skickade till mig den 12: e dagen gick jag till sjukhuset för smaka, jag var negativ och jag gick till en annan testa. Till Gud är ära jag testade hiv / aids negativ också, (jag är så glad att se min själv HIV / AIDS negativ igen). Jag är väldigt stolt att uttrycka min lycka genom
    den här plattformen och att säga ett stort tack till Dr. Oje för att återställa mitt liv tillbaka till det normala. Du kan också kontakta Dr. Oje via
    drojelumeseherbalhome@gmail.com eller ring / whatsapp honom på +2347035302579 om du
    är infekterade med HIV / AIDS-virus eller har några hälsoproblem. Doktor oje kan så bra kurera följande sjukdom:
    1. Hiv / aids
    2. HERPES 1/2
    3. KRAFT
    4. ALS (Lou Gehrigs sjukdom)
    5. Hepatitis B
    6. kronisk pankreatit
    7.Emphysema
    8.COPD (kronisk obstruktiv lungsjukdom)
    9.asthma
    10.Avslut vinkelluckan Glaukom
    11.Diabates
    Etc

    SvaraRadera
  83. Kärlekstavningar som verkligen fungerar Få kärleksförlopp för förlorad kärlek. Resultat i 2 dagar. Pengar tillbaka garanti. Prisvärd pris. Nöjd garanterad. Tjänster: Kärleksproblemlösningar, Få din kärlek tillbaka, Huskonsvikt.
    info:
    Emai: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring / Whatsapp: +2348155425481

    SvaraRadera
  84. Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa överraskning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr Akobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från D R Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att du alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
    Det här är en del av lösningen som han kan
    1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
    2. Återställ hälsa för de sjuka
    2. Ta tillbaka ex kärlek
    3. Stoppa någon från att störa din relation.
    4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
    5. Snabbt äktenskapsförslag
    6. Rengör all luck och återställ din lycka till
    7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
    8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
    9. Rengör dig själv från varje ond spell
    10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
    kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
    snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

    SvaraRadera
  85. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler men jag bestämde mig för att försöka och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

    SvaraRadera
  86. Jag trodde aldrig att jag skulle bli HIV-negativ igen efter att ha diagnostiserats 2014, jag har försökt allt möjligt i livet från en läkare till en annan, ett sjukhus till ett annat, serie tester, olika typer av medicinering, jag hade redan tappat hoppet tills jag träffades Stora Dr.osagiede vittnesmål online, specialist på växtmedicin från Afrika och han förberedde HIV-örtmedicin för mig som jag tog i 14 dagar och nu är jag helt botad. Jag vill använda detta medium för att uttrycka min tacksamhet till honom för att ha räddat mitt liv och botat mig från hiv, för att ta bort alla mina smärta och sorgar, jag är verkligen tacksam och jag är så glad att jag nu är HIV-negativ. Jag kommer att fortsätta berätta goda nyheter om dina fantastiska verk till alla, om du har HIV eller annan sjukdom kontakta honom på doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836

    SvaraRadera
  87. MED DR ISIKOLO ÄR DIN RELATIONSHIPPROBLEM ALLA ÖVER KONTAKTA Honom NU.
    Jag vaknar varje dag med ett leende i ansiktet och sjunger beröm till denna kraftfulla stavspelare som heter DR ISIKOLO som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda min relation från att bryta upp. Jag brukade tänka att jag har ett perfekt förhållande tills min älskare började komma sent sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom, då upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var hjärtbruten eftersom jag litade på honom så mycket och att veta att han har en hemlig relation, gör mig mycket ont .. Men jag tackar alla som placerade kontaktinformationen från DR ISIKOLO på Internet eftersom jag genom det har kunnat kontakta DR ISIKOLO och idag har min relation återställts med kärlek och mer romantik än någonsin tidigare. Om du är i någon form av förhållanden eller äktenskap stress, jag kommer att göra dig en tjänst genom att släppa kontaktinformationen till DR ISIKOLO som är via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  88. Min ex och jag blev 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de berättade för mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var eländig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavstång som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta trolldomen så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  89. Trött på hjärtat brott, du vill att ditt förhållande ska återställas
    KÄRLEKSFÖRTROLLNING. E-post honom på {solutioncentre911@gmail.com} eller whatsapp honom med +2348123606590

    Am Milton andrew från Sverige och är här för att ge ett vittnesbörd om Dr SUNNY som faktiskt återförenar mitt äktenskap på 2 år med är otroligt trolldom. Det var en glädje att se min fru som skilde sig för mer än två år sedan för att komma tillbaka och be om förlåtelse. Det var en svår tid för mig som far att faktiskt ta av mina två döttrar utan sin mamma och utrymmet där faktiskt påverkar våra döttrar orsakar att de inte kan prata flickor med mig men deras mamma. Ett stort tack till Gladys Kim min döttrar terapeut som jag faktiskt som jag anställd för att fylla deras mamma utrymme. Hoppas på att de kan dela sina tankar och utmaningar till henne men det fungerade inte. Hon presenterade mig för Dr SUNNY som alltid hjälper henne med ett trollformulär för att öka sina terapifärdigheter som hon använder för sina klienter vid behov. Det tog bara Dr SUNNY 45 timmar att avsluta trollformeln för mig och är nu en vittnesbörd.

    Skicka e-post till honom om du har liknande problem.
    DOKTOR SUNNY KAN SOM HELST HJÄLP MED FÖLJANDE PROBLEM
    1. HIV / AIDS-stavning
    2. HERPES STAV
    3. Cancer stav
    4 PENISFÖRSTÄRKNING CREAM STAV
    5 PREGNANCY STAV

    SvaraRadera
  90. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr AJAYI som den bästa stavskärmaren online och jag rekommenderar starkt Dr AJAYI till alla som behöver hjälp. Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han hade gått i kontakt med mig, vi har varit tillsammans i 4 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan tjej, när jag konfronterade honom ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade den här stavspelaren via sin e-post, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det. Då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr AJAYI. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på Internet att Dr AJAYI verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: Drajayi1990@gmail.com Du kan skriva hans Whatsapp ELLER viber-nummer: + 2347084887094, TACK TILL Dr AJAYI ..

    SvaraRadera
  91. Hej alla jag är så glad att dela mitt vittnesbörd för att alla ska veta att det finns en lösning på dina förhållanden / äktenskapsproblem när du kontaktar DR ODION som just har hjälpt mig återställa mitt trasiga hem med sina kraftfulla trollformler. Jag har varit i ett misshandlande äktenskap så länge och har lidit totalt avslag och hat från min fru som brukade älska mig. Hon förvandlades till ett skrämmande monster och alltid slåss med mig. hon fuskar på mig öppet och visar inga ånger. hon ville ha mig ur sitt liv. hon övergav till och med mig och flyttade ut för att bo med en av hans många pojkvän. Jag gick igenom helvetet eftersom jag var tvungen att ta hand om mig själv och barnen bara. Jag kunde inte låta mitt äktenskap bryta eftersom jag verkligen älskar henne men visste inte vad jag skulle göra för att föra min fru hem. Jag stötte på en skrivning online och såg ett inlägg där någon delade ett vittnesbörd om ett liknande problem som löstes av DR ODION så jag bestämde mig för att pröva det lite, jag visste att han bara var svaret på vad jag behövde. kontaktade honom via sin e-post (drodion60@yandex.com). Jag fick ett svar från honom som berättade vad jag hade att göra och omedelbart följde jag. Min fru ringde nästan omedelbart och bad om att återvända hem. När hon återvände såg jag omedelbar förändring i hennes karaktär. Hon förändrades till kvinnan som älskade och tog hand om mig. Idag är vi glada igen. Allt tack till DR ODION som räddade mitt äktenskap. Jag vill att någon som vill ha relation / äktenskap hjälper till att kontakta honom och jag vet att han kan göra sina underverk igen i ditt liv. kontakta honom via hans e-postadress (drodion60@yandex.com) eller så kan du också whatsApp honom på +2349060503921.

    SvaraRadera
  92. Låt mig använda detta medium för att dela min historia.
    Jag dejtade en gift man innan jag visste att han var gift eftersom det var för sent att vi båda var vansinnigt förälskade i varandra. Han sa att han ska skilja sig från sin fru så att vi kan vara öppna om vårt förhållande. Men månader gick utan någon uppdatering om skilsmässan, jag började bli orolig att han sa att han var helig för sina barn söker och allt det, men dådet måste göras.
    Efter två års dating jag tröttnade på situationen så jag tog på mig att avsluta äktenskapet för gott genom att kontakta en spell castor min vän presentera mig för, gav han mig en tydlig instruktion om vad man ska göra och förtrollningen han kastade var mycket effektiv att det tog mindre än 48timmar innan resultatet manifesteras.

    Om du behöver hans tjänster, kan du nå honom genom;
    whatsApp-nummer: +1(431)-400-4666
    E-post: nakodako@outlook.com
    Du kommer att tacka mig senare.

    SvaraRadera
  93. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

    SvaraRadera
  94. Hej alla, jag vill bara ge detta stora vittnesbörd för hela allmänheten om en stor man som hjälper mig i en allvarlig sjukdom. Jag har HSV-1 OCH HSV-2 sjukdom i bra 2 år nu och jag skulle nästan till slutet av mitt liv på grund av sjukdomen. Allt jag har i mitt sinne är att låta mig bara ge upp eftersom livet inte är intressant för mig längre och jag ber också att Gud ska acceptera min själ när jag någonsin är borta lyckligt för mig, min lillasyster springer till mig att hon hittade en läkare på INTERNET som kan bota HSV-1 OCH HSV-2 sjukdom. Hon hjälpte mig med allt, mannen bad om mina detaljer så att han kan förbereda en örtmedicin för mig. Efter att han hade gjort samråd med mina detaljer berättade han för mig hur min medicin kommer att beredas, efter att han var klar med att förbereda min medicin skickade han min medicin och efter att ha använt den i sju dagar började jag senare märka något annat i mitt blod så jag gick för mitt HSV-1 OCH HSV-2 sjukdomstest och jag testades Negativt, jag är så glad att jag kan säga att jag inte är tålmodig med HSV-1 OCH HSV-2 längre. Om du har HSV-1 OCH HSV-2 eller någon sjukdom, HIV / AID, HPV, Cancer, HEPATITS B DIABETITS ALS, PENIS ENLARGEMNT vänligen för din säkerhet, kontakta DR.HAZIM VIA e-postadress (usmandrhazim@gmail.com) eller vad som helst APP-nummer + 2349058026857

    SvaraRadera
  95. Herr Oskar, du har räddat mitt äktenskap det vittnesbörd som du delar har hjälpt mig, Dr Sacre är verkligen en stor man och jag trodde aldrig att en stavsamling från Afrika kan hjälpa någon som är i ett annat land utan att se honom eller henne bara genom några böner, min man som skiljer mig från 6 månader sedan när jag såg ditt vittnesbörd, jag tuffa att det var ett skämt men Dr Sacre förvånade mig att min man är tillbaka, det var när jag kontaktade Dr Sacre var när jag vet att min man var under en trollstav som min make älskar mig att kvinnan kastar en förtrollning på honom tack Oskar Oskar ditt vittnesbörd har hjälpt mig och jag tror att det har hjälpt många människor, för de av er som inte har läst vittnesbördet Herr Oskar detta är kontakten med Dr Sacre WhatsApp nummer +2349076034359 eller e-post sacretempleofpower@gmail.com, jag har berättat för min man allt han var glad att jag kämpade för honom, tack så mycket Herr Oskar snälla skicka mig ditt telefonnummer så att jag kan ringa dig tack igen .Jag är fru Levi Valérie vittnar om vad Dr Sacre gjorde för och min familj

    SvaraRadera
  96. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ' Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

    E-post: chefpriestmompha@gmail.com
    WhatsApp: + 62-852-7546-3810

    SvaraRadera
  97. Mitt ex dumpade mig efter att jag anklagat honom för att ha sett en annan kvinna och förolämpat honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrade att ha någon kontakt med mig. Han ändrade sin linje blockerade mig från att skicka e-post och Facebook till honom. Jag var så förvirrad och visste inte vad jag skulle göra. Så jag tittade på internet för att få hjälp och jag såg vittnesbörd om hur den här kraftfulla trollformeln hjälpte dem att få tillbaka sitt ex. Så jag kontaktar trollformeln med namnet Dr ADODO och förklarar mitt problem för honom och han kastade en förtrollning åt mig och försäkrade mig i 2 dagar att mitt ex kommer att återvända till mig, och till min största förvåning den andra dagen kom min ex och bankade på min dörr och be mig att förlåta honom. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen. Återigen tack Dr. ADODO, du är verkligen begåvad och begåvad. du kan skicka e-post till Dr.Adodo på adodospelltemple@gmail.com. Han är det enda svaret på dina problem. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte sluta publicera hans namn för det goda arbete han gjorde för mig och folk pratar fortfarande om honom på Internet. kontakta honom också på whatsapp +2348107527833

    SvaraRadera