Translate

2024/05/08

Nymåne i oxen 8/5

Oxens nymåne är särskilt gynnsam för att sätta ekonomiska avsikter. Oavsett om du vill attrahera överflöd, hantera dina resurser bättre eller initiera ny ekonomisk början, är nu den perfekta tiden att rensa bort tidigare skräp.

För att få denna utrensning att hända kan du välja att sjunga det kraftfulla mantrat ”Om Kali Yei Namaha. ” Denna sång uppmanar gudinnan Kalis häftiga energi att hjälpa till att ta bort hinder och negativitet, vilket banar väg för en fruktbar ny cykel.

Detta är vårt ögonblick för att omfamna förändring, släppa det som inte längre tjänar oss och göra plats för överflöd.

Låt oss rensa våra vägar tillsammans och välkomna nya möjligheter.

En fin ritual vid denna nymåne i Oxen är att ta fram en kruka, fylla den med jord, och så ta fram valfria frön. Plantera ett frö för varje intention som du har inför denna nymåne, uttala den gärna högt medan du sticker fröet i jorden.  Vattna jorden varje dag medan du tänker en kort stund över de intentioner du satt, vad mera kan du göra? Hur strävar du emot dem? Hur agerar du?

Denna lilla ritual påminner dig också om att ting tar tid, tillväxt tar tid, så tålamod är en viktig komponent när man vill manifestera något nytt.

Att förstå och leva efter cykler är ett sätt att jobba med sin energi på då det ökar förståelse och möjligheter att röra energierna vid "rätt tidpunkt".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar