Translate

2022/01/08

31 dagar med magi, dag 8

 ☽✪☾ Ladda en kristall

När du har renat dina kristaller är det dags att ladda/programmera dem och ge dem ett syfte genom att berätta för den vad du behöver hjälp med. Du programmerar din kristall genom att sätta en intention. En intention fungerar som en magnet och kommer dra åt sig det den behöver för att intentionen ska gå i uppfyllelse. Därför ska du ladda din kristall med din intention.

Alla kristaller har olika egenskaper så välj en kristall som passar din intention, om du t.ex ska sätta en intention som handlar om att hitta kärlek välj en jordgubbskvarts eller rosenkvarts. Vill du sätta en intention om att stressa mindre välj en ametist.


Det finns olika sätt att rena och ladda kristaller på. Ett sätt är att använda sig av selenitplattor som renare och laddare åt andra kristaller. Den ljusa, högt vibrerande energin från seleniten verkar genom att förstärka energin hos de kristaller som placeras på den.

Har du tillgång till ett kluster kan du lägga kristallen i/på den för att ladda den. Lägg gärna de rena kristallerna på fönsterbrädan att laddas av sol/månljus. Fullmåne är extra effektivt. Gäller även smycken mm.

Uppladdning av kristaller/stenar kan också ske utomhus. Lägg kristallerna i en skål av glas eller trä, (inte plast eller metall.) Placera skålen utomhus gärna vid fullmåne.


Man kan också gräva ner sina stenar i jorden, eller lägga i rinnande vattendrag, mycket bra om kristallerna är trötta och energin är trög eller låg. Denna metod använder jag främst på kristaller som känns extremt trötta eller. Kristallerna som jag gräver ner, får ligga där väldigt länge, i veckor och ibland månader. När jag sedan gräver upp dem så brukar de kännas magiskt rena och fyllda av energi!

Är detta en metod du vill prova att använda dig av, så rekommenderar jag den starkt, men vill även passa på att nämna att det kan bli fuktigt i jord och sand, och där det kan vara av värda att se så din kristall klarar av att befinna sig i fukt/vatten en längre period. 

När kristallen är laddad och klar, kan du programmera den. Håll din kristall i handen, ta några djupa andetag för att komma i kontakt med ditt inre och programmera din kristall genom att ladda den med din intention. Be den hjälpa dig med det du behöver hjälp med. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar