Translate

2021/12/13

44 dagar av häxkonst, dag 26

 ☽✪☾ En häxpodcast

Häxpodcast… Ja på svenska har jag inte lyckats hitta många just med inriktningen bara mot häxkonst/häxkraft, bara en och det är "Häxtimmen"

I den här podden utforskar Ebba och Agnes den moderna häxan – intellektuell mystik, andlighet som feministiskt ställningstagande, tarotkort, hokus pokus, övernaturliga fenomen och spirituell ledning. I sällskap med en mängd olika gäster pratar vi om allt från astrologi och auror till tarot och hur man hittar sin inre häxa.
https://poddtoppen.se/podcast/1553675186/haxtimmen


Men det finns andra svenska spirituella/mediala/andliga poddar jag lyssnar på emellanåt. De är:

Holy Crap
I livsstilspodcasten Holy Crap pratar Amanda Miklin och Mathilda Ritzén om ämnen inom spiritualitet och självutveckling tillsammans med gäster och experter. Tillsammans utforskar vi en värld som ger oss möjlighet att se oss själva och vår omgivning med nya ögon.
https://poddtoppen.se/podcast/1489149449/holy-crap-podcast

Celestial Podcast
Stella Fadel delar med sig av sin nyfikenhet för det magiska, spirituella, mystiska och ockulta. Hon bjuder in gäster kring olika teman och delar med sig av information, forskning och erfarenheter kring t.ex. Stjärnbarn, nära döden upplevelser, tantra och Human Design.
https://open.spotify.com/show/5CaOfcJ5r45jSkf9odmSB9

När man talar om trollen
När man talar om trollen, är ett program om folktro, mytologi och traditioner. På ett lättsamt sätt diskuterar Oknytts Lars Wahlström tillsammans med Tommy Kuusela, doktor i religionshistoria, om nordiska väsen, myter och sägner.
https://poddtoppen.se/podcast/1527321802/nar-man-talar-om-trollen


Spökpodden

Spökpodden är en intervju-podcast med gäster inom det ockulta och övernaturliga. Oscar Panizza och Fredrik Kopp åker även till hemsökta hus med medium och spelar in podd och Youtube.
http://www.spökpodden.se/

Creepypodden
Creepypodden i P3. Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner.
https://sverigesradio.se/creepypoddenmedjackwerner

Skräckstunden
Om folktro, myter och sägner och olika skräckberättelser från poddägaren och dess lyssnare.
https://poddtoppen.se/podcast/1547219850/skrackstunden


Camilla Elfving och Vivi Lindes podd ”Mediumpodden”
https://podcasts.nu/poddar/mediumpodden-vivi-camilla

Daniel Larsson andliga poddcast
En arkiverad podd, men med 37 bra avsnitt du kan lyssna på. Värmländsk podcast som tar upp andlighet för kropp & själ och berör ämnen allt ifrån chakra till andevärlden. Med jämna mellanrum bjuds du även på guidade meditationer. Besök gärna Daniels hemsida daniellarsson.se för att upptäcka din intuition med hans kurser, artiklar och meditationer. Där hittar du även hans egna produkter.
https://player.fm/series/andlig-podcast/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar